Gabiiii Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ce e gradient map ,cum arata,ce ajuta,cum il fac ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Univel Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 (edited) Asa il poti "pune" : http://img.b-zone.ro/images/50054764044509695357.jpg Un mic exemplu : Inainte > Dupa Daca vrei un tutorial complet , PM Me , sa nu fac reclama. Edited January 12, 2011 by aLkaTeL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Multam mult Nu inteleg de ce icstasy zicea sa folosesc asa ceva,nu prea vad ce-i frumos in el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Ai primit raspunsul. Mai poti adauga GradientMap, "de acolo de jos", de sub lista cu layere. Apare ca un cerc in doua culori. Dai click pe el si selectezi Gradient Map. Este de baza GradienMapul intr-o lucrare, din mai multe puncte de vedere. Integrare, contrast..Una este o lucrare cu, si alta este o lucrare fara. Asta e parerea mea, si cred ca cei ce au idee, imi da dreptate. La incepu nu vei observa micile schimbari, dar pe parcurs vei vedea ca micile retusuri diferentiaza doua lucrari, alor doi deisgneri, care se afla la acelasi nivel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts