STAT3 Posted October 1 Share Posted October 1 Nick-ul tau: [oS]STAT3 Server: RPG1 Descrierea bugului: Aparent este un bug in care daca dai hit iti scade aveam 18 si cand am dat hit mi-a dat 12 desi trebuia sa am 22 Screenshot(s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAT3 Posted October 1 Author Share Posted October 1 Se pare ca nu este doar un bug vizual ci reprezinta si un avantaj - Aveti aici al doilea clip in care aveam 15 am dat hit mi-au dat 12 si dupa am primit 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted October 2 Share Posted October 2 Extras din update log: - Cartea As va oferi ori un scor de 1, ori un scor de 11 în mod automat în funcție de cum e mai benefic pentru jucător. Serverul va recalcula scorul în caz în care la primirea cărții, Asul a fost 11 și mâna totală ar fi peste 21 (ar face BUST), în acest caz Asul va fi setat ca 1 pentru a evita BUST-ul. Exact asta se întâmplă mai sus. Dacă As-ul rămânea cu valoarea 11 ai fi trecut peste 21 și ai fi pierdut. Nu e bug. Așa e conceput jocul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts