STAT3 Posted October 1, 2025 Share Posted October 1, 2025 Nick-ul tau: [oS]STAT3 Server: RPG1 Descrierea bugului: Aparent este un bug in care daca dai hit iti scade aveam 18 si cand am dat hit mi-a dat 12 desi trebuia sa am 22 Screenshot(s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAT3 Posted October 1, 2025 Author Share Posted October 1, 2025 Se pare ca nu este doar un bug vizual ci reprezinta si un avantaj - Aveti aici al doilea clip in care aveam 15 am dat hit mi-au dat 12 si dupa am primit 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 Extras din update log: - Cartea As va oferi ori un scor de 1, ori un scor de 11 în mod automat în funcție de cum e mai benefic pentru jucător. Serverul va recalcula scorul în caz în care la primirea cărții, Asul a fost 11 și mâna totală ar fi peste 21 (ar face BUST), în acest caz Asul va fi setat ca 1 pentru a evita BUST-ul. Exact asta se întâmplă mai sus. Dacă As-ul rămânea cu valoarea 11 ai fi trecut peste 21 și ai fi pierdut. Nu e bug. Așa e conceput jocul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts