K1LL3R43V3R Posted October 7, 2025 Share Posted October 7, 2025 Nick-ul tau: K1LL3R43V3R Server: 1 Descrierea bugului: Daca dai pe website la factiune sa vezi statistica de raport sa vezi cate puncte ai apare ca am 28 puncte facute.... Dar daca dau la mine pe profil la "Faction activity" arata toate punctele care le-am facut,toate cele 60 de puncte.... La mine pe profil se aduna toate punctele dar la "Faction Reports" la factiune unde vezi toata statistica cu toti jucatorii arata doar cateva puncte din cate am facut... Nu inteleg de ce nu apare si pe " Sons of Anarchy's reports" Faction Reports tot 60 de puncte cate am facute in total.... Normal trebuie sa apara si pe Faction Reports tot cat am si la mine pe profil.... Si imi cer scuze daca pentru website trebuia in alta parte Dar nu stiu pentru bugs pe website unde trebuie anuntat..... Screenshot(s): https://imgur.com/a/sIzUTVK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted October 7, 2025 Share Posted October 7, 2025 Tabul de Faction Reports de la facțiune corespunde cu tabul de de Faction Reports de pe propfilul tău care corespunde cu ce-ți apare și în joc pe /raport Tabul de Faction Activity îți arată activitățile propriu-zise din care ai acumulat puncte. Deci nu e niciun bug pe website. Diferența de puncte e probabil din cauza raportului opțional pe care-l ai, pentru că dacă bine țin minte îți setează punctele pe 0 când e setat opțional. Leader [TLG]Kobe. set K1LL3R43V3R's Activity Report for the current week as Optional, reason: Motociclistul saptamanii.. - (06.10.2025, 22:20:11) L-ai primit opțional ieri seara. Cele 30 de puncte care-ți apar sunt cele făcute după ora la care l-ai primit opțional. Așa e făcut sistemul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted October 7, 2025 Author Share Posted October 7, 2025 Imi cer scuze N-am stiut ca asa e facut sistemu Am crezut ca se calculeaza si cele care le-am facut inainte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts