Jump to content

Kospet Tank 3 Ultra 2 cu ecran AMOLED, 60 de zile standby și rezistență militară 5ATM

Kristi72
 Share

Recommended Posts

<b>E LUNI e AMAZON: Kospet Tank 3 Ultra 2 cu ecran AMOLED, 60 de zile standby și rezistență militară 5ATM</b>Noua săptămână vine cu un vibe de aventură și autonomie totală! Serios, dacă ești genul care uită să-și încarce smartwatch-ul sau îl stresează grija să nu-l ude, am găsit ceva ce o să-ți placă mult: Kospet Tank 3 Ultra 2 – un smartwatch cu adevărat rugged

Noua săptămână vine cu un vibe de aventură și autonomie totală! Serios, dacă ești genul care uită să-și încarce smartwatch-ul sau îl stresează grija să nu-l ude, am găsit ceva ce o să-ți placă mult: Kospet Tank 3 Ultra 2 – un smartwatch cu adevărat rugged, cu o autonomie de până la 60 de zile în standby și o construcție certificată militar MIL-STD-810H.

Și da, acum e și la reducere: de la 162,68 euro la doar 123,64 euro (aprox. 615 lei) – o ofertă serioasă, cu -24% discount!

Ce mi-a plăcut imediat la acest model este designul: masiv, metalic, cu un ecran AMOLED de 1.43 inch și sticlă Corning Gorilla – clar gândit pentru cei care fac sport, merg pe munte sau pur și simplu vor un ceas care nu crapă la prima lovitură. Este complet waterproof (IP69K și 5ATM), deci îl poți purta și la înot, și pe ploaie, fără stres.

Funcțiile sunt peste așteptări pentru prețul ăsta: apeluri Bluetooth, asistent vocal AI, peste 170 de moduri sport, monitorizare SpO₂, puls 24/7, GPS integrat și chiar detecție de cădere.

Comentariile utilizatorilor confirmă ce promite produsul. Unul spune: „Este un smartwatch robust, cu o construcție impecabilă, GPS precis și o autonomie care bate tot ce am avut până acum.” Altul, care este ceasornicar, completează: „Calitate excelentă, vine cu accesorii utile, iar instrucțiunile sunt clare și în limba germană.”

Și bonus – în cutie găsești protecție de ecran și două brățări (una metalică și una din plastic), plus un instrument pentru reglaj. Exact atenția la detalii care face diferența!

Pentru cine caută o alternativă solidă la ceasurile ultra-scumpe de brand, dar care oferă aceleași funcții (ba chiar mai multe în unele cazuri), Kospet Tank 3 Ultra 2 e un adevărat best-buy. Singura mențiune: pentru autonomie maximă trebuie să dezactivezi afișajul always-on, dar chiar și cu el activ treci lejer de o săptămână

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.