Jump to content

Bug Noul Quest

Stefancvbert
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau:Stefancvbert
Server:rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului:A inceput noua zi de quest(a 2-a zi) si am dat /startquest si aparea ca am 40/40 pe ziua aceea,am mers la un cp si mi-a zis ca am terminat questu si sa ma duc la getgift pt a revendica premiile,merg la getgift si cand dau /finishquest imi da numa 1 rotiri din wheel(trebuiau 2) si nici nu mi-a dat banii si optiunea de a alege alte premii precum materiale la jobul de mester sau mission point,rob points,escape points,imi pare rau ca nu am facut dovezi,o zi buna sa aveti
Screenshot(s):Nu m-am gandit sa fac

16 hours ago, Clear.Mind said:

Acceasi problema am intampinat aceeasi problema, am inceput cu 39/40, nu am primit bonusul principal si scria in chat ca am primit o rotire. Las eu aici singurul screenshot cu ce am primit.spacer.png

Asa am patit si eu.....
Unora le merge bn questu altora nu....
Cand dai /startquest nu te lasa sa-l faci
Iti tot zice ca ai colectat tot....

Premiul este de 1 Wheel Spin, așa cum e anunțat pe forum. E o greșeală de scriere în joc pe questhelp și a uitat să editeze Madalin din 2 în 1. A fost corectată acum la restart.

Au mai fost adăugate niște rezolvări pentru problema questurilor în grupuri de 3, unde unul dintre participanți nu primea ultima bomboană și care decala anumite lucruri.

Pare că premiul în bani nu a fost acordat la unul dintre Questuri. Ți-am adăugat acum pe cont o sumă aferentă Questului.

Dacă există în continuare probleme rog deschiderea unui ticket https://www.rpg.b-zone.ro/ticket

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.