HANKSERO Posted November 3, 2025 Share Posted November 3, 2025 Salut. Am vrut sa practic jobul Fermier si cand sa plantez cactusi pe parcela mea, am reusit sa pun doar 8 din cei 16 cactusi si apoi mi-a aparut dintr-o data sa trec la udatul plantelor si cand am intrat in primul checkpoint mi-a aparut ca am udat toate plantele de pe parcela. Practic de aproape 1 luna de zile acest job pe 2 conturi si amu am gasit acest BUG.. Link Video: https://imgur.com/a/bnyloNs Pun această poză, făcută dimineața. Amu am văzut că mi-a fost respins tichetul de pe website si fac aici aceasta cerere de rezolvare bug, deoarece este naspa sa nu poti planta pe toata parcela la job fermier.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HANKSERO Posted November 3, 2025 Author Share Posted November 3, 2025 Bugul s-a intamplat pe contul KENOPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 4, 2025 Share Posted November 4, 2025 Cam greu să ne dăm seama ce anume a crăpat acolo din moment ce la modul normal funcționează fără probleme.. Cum ai spus-o și tu, de 1 lună de zile pe 2 conturi nu ai avut probleme. Dacă problema nu se poate reproduce des nu o să avem cum să ne dăm seama ce a cauzat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts