Jump to content

Bug /tog surfing

Globke
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Globke

Server: RPG1

Descrierea bugului: Surfing-ul de pe /tog se dezactiveaza random (am confirmat asta cu mai multi playeri, nu mi se intampla doar mie). Eu am patit cand mor sa mi se intample sa il gasesc dezactivat, sau la relog, sau chiar si pur si simplu random.

Screenshot(s): Nu e nevoie, se intampla des in joc (e.g. cand mori, dar nu stiu daca mereu)

Salut Globke!

Nu este neaparat un bug, acea setare este salvata per vehicul. In joc ai o lista de vehicule, sa zicem de la 1 la 10, daca te urci in vehiculul 1 si lasi surfing activ, cand te urci in acelasi vehicul o sa fie activ, dar daca te urci in vehiculul 2 o sa gasesti surfing dezactivat. La fel de bine, eu pot sa ma urc in vehiculul 1, iti dezactivez surfing iar cand te urci tu, o sa vezi ca este dezactivat chiar daca tu l-ai lasat activ.

Daca surfing s-a schimbat pentru acelasi vehicul inseamna ca nu are acelasi id pe /dl sau daca este un vehicul public, cel mai probabil cineva a dezactivat surfing intre timp.

Daca ai observat, optiunea de surfing nu este disponibila cand nu esti intr-un vehicul, tocmai de asta.

Spor sa ai!

On 11/29/2025 at 5:34 PM, JamesGordon said:

Salut Globke!

Nu este neaparat un bug, acea setare este salvata per vehicul. In joc ai o lista de vehicule, sa zicem de la 1 la 10, daca te urci in vehiculul 1 si lasi surfing activ, cand te urci in acelasi vehicul o sa fie activ, dar daca te urci in vehiculul 2 o sa gasesti surfing dezactivat. La fel de bine, eu pot sa ma urc in vehiculul 1, iti dezactivez surfing iar cand te urci tu, o sa vezi ca este dezactivat chiar daca tu l-ai lasat activ.

Daca surfing s-a schimbat pentru acelasi vehicul inseamna ca nu are acelasi id pe /dl sau daca este un vehicul public, cel mai probabil cineva a dezactivat surfing intre timp.

Daca ai observat, optiunea de surfing nu este disponibila cand nu esti intr-un vehicul, tocmai de asta.

Spor sa ai!

Într-adevăr, așa funcționa sistemul. La next restart opțiunea de surfing va fi valabilă pentru toate vehiculele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.