Jump to content

Bug Skimmer

Zinc
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Zinc
Server: RPG1
Descrierea bugului: Am cumparat candva maraton pro si am avut de ales skimmer, am ales avionul si l-am lasat pe cont, uitand de el, asta seara cand voiam sa ma plimb, nu imi apare, am chemat si un admin sa ma ajute, dar fara succes. Initial adminul mi-a spus ca este de la modpack si am intrat pe GTA Default, dar fara succes. Cand am primit gethere in avion, mi s-a stricat imaginea.
Screenshot(s):  

Salut,

E un bug al jocului. Se poate repara prin instalarea modurilor care oferă un fix pentru așa ceva.

Poți găsi informații despre asta aici https://cookieplmonster.github.io/2025/04/23/gta-san-andreas-win11-24h2-bug/

Nu am la îndemână să-ți ofer un link către un astfel de mod, va trebui să cauți singur. Silent Patcher face asta, și multe altele, dar va trebui să umbli pe la configurări și să te asiguri că nu activezi și anumite modificări care nu ar fi permise pe server.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.