KTP08 Posted December 6, 2025 Share Posted December 6, 2025 Nick-ul tau: KTP08 Server: b-zone Descrierea bugului: sunt deconectat deobicei seara cand sunt multi playeri (700+) si nu ma mai pot intra pe server. Astazi de dimineata am observat ca problema persista inca de la 500 de jucatori. Cand sunt deconectat nu mai pot face nimic si pe tab arata ping 0 tuturor jucatorilor(semn ca am fost deconectat) Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 6, 2025 Share Posted December 6, 2025 Nu avem ce anume să facem cu privire la deconectările unor jucători, ele pot să apară dintr-o multitudine de motive, majoritatea fiind legate de rețea și nu de server ca să avem ce să facem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTP08 Posted December 6, 2025 Author Share Posted December 6, 2025 5 hours ago, Kelton said: Nu avem ce anume să facem cu privire la deconectările unor jucători, ele pot să apară dintr-o multitudine de motive, majoritatea fiind legate de rețea și nu de server ca să avem ce să facem. Problema apare doar cand sunt multi jucatori conectati. Ai putea sa imi oferi niste posibile rezolvari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 7, 2025 Share Posted December 7, 2025 Nu prea am ce soluție să-ți ofer din păcate. E posibil ca problema să fie de la ISP-ul folosit pentru internet, Vodafone-ul având destul de des probleme de conexiune către hostul pe care-l folosim. Dacă joci pe wifi poți încerca să schimbi pe cablu și să vezi dacă există vreo diferență. Uneori, deși mult mai rar în ziua de azi mai ales pe un wifi cu bandă de 5 ghz, rețeaua poate fi obstrucționată de alte dispozitive conectate la ea sau din casă, ori de pereți dacă routerul e mai departe de dispozitivul de pe care te joci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTP08 Posted December 7, 2025 Author Share Posted December 7, 2025 3 hours ago, Kelton said: Nu prea am ce soluție să-ți ofer din păcate. E posibil ca problema să fie de la ISP-ul folosit pentru internet, Vodafone-ul având destul de des probleme de conexiune către hostul pe care-l folosim. Dacă joci pe wifi poți încerca să schimbi pe cablu și să vezi dacă există vreo diferență. Uneori, deși mult mai rar în ziua de azi mai ales pe un wifi cu bandă de 5 ghz, rețeaua poate fi obstrucționată de alte dispozitive conectate la ea sau din casă, ori de pereți dacă routerul e mai departe de dispozitivul de pe care te joci. Mda, deci eu sunt la Vodafone, folosesc cablu mereu. Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts