Jump to content

Joc Original/Pirat?

psych0Llo
 Share

Joc original / ,,pirat'' ?   

57 members have voted

1. 1. Joc original / ,,pirat'' ?

• Original
      11
    • ,,Pirat''
      46

Recommended Posts

Voi cum preferati jocurile?De exemplu, eu , pana acum luam tot ,,pirat'' , dar de cand mi s-a stricat PC-ul :-L cel vechi (plin de virusi), care mi-au distrus tot calculatorul...In fine.Acum tata imi ia un PC nou , de ultima generatie, tata mi-a luat Win XP original + Photoshop original, iar eu mi-am alocat o suma de 500 de lei pentru jocuri(doar originale).M-am gandit la GTA San Andreas, Call of Duty Modern Warfare 2 si poate GTA 4 sau alt joc.In fine, voi ce preferati?Eu aleg original deoarece : No virus :X , e garantat ca va merge(in functie de PC na..) , poate iti da garantie , si daca vine politia sau nu stiu eu cine in control , am auzit ca daca ai ceva ,,pirat'' , daca ai windows piratat iti ia PC+Amenda si la fel si la jocuri.. . Stiu eu o perioada grea cu criza, dar daca se trezeste politia sa faca controale si iti ia PC o sa ai pierderi de minim 800 de lei so...

Astept raspunsurile voastre :)

PS : Fiti sinceri , si va rog sa nu vad injuraturi si jigniri.

Edited by Smyley

La fel ca si cei de mai sus aleg jocurile Pirat,din propria experienta mi-am cumprat WoWTBC si trebuia sa astept sa iau toate pach-urile si toate alea cand foarte simplu puteam sa-l downloadez de pe un tracker cu toate pach-urile gata instalate.

La fel si eu aleg jocurile piratate deoarece sunt gratis !

Original din 2 motive:

1) Sunt unele jocuri care nu pot fi jucate " multiplayer " daca sunt piratate.

2) Cu cele originale nu vei intampina probleme de instalare.

Prefer jocurile Pirat.

Poate ca va intrebat de ce?

Pentru ca sa zicem ca vezi cateva trailere si te conving sa iti iei jocul original dar daca dupa ce iei jocul original si il joci , si jocul nu are o prestanta convingatoare ce facii???Stergi jocul de pe DVD ?Ce faci?

Asa , daca iti iei un joc pirat si nu iti place , il poti sterge si nu pierzi nimic.Iar chestia cu virusii ,depinde de ce iei si de unde.

Sincer, voi chiar nu va dati seama ca nu e bine cu piratu, nu? 1. Piratu nu are taote optiunile ca cel original. 2. Daca iei pirat, riscul de PC LA GUNOI este urias, mai bine dai bani decat sa arunci un PC . 3. Da, uneori nu se merita sa iei original, dar ganditi-va si voi: Oare e bine cu piratu? Nu, se face puscarie, din moment ca cei cu DC++ au fost bagati la mititica, putem urma noi, astia cu torrenti, + am testat ceva. Daca iei un program IMP dp torrent, astia, SRI sau ce dracu snt, iti vor da EMAIL cu avertisment : sterge .... sau vei fi amendat sau trimis la mititica, credeti-ma, am testat, merge faza, si s-a intamplat si la taicameu la servici. Pana la urma da, as accepta torrent pt ca e gratis, jocurile merge bine, si uneori snt copiate dp CD original, dar daca iau restul factorilor in calcul, as zice : Marsh cu torrentu tau.

Poti descarca si jocuri nepiratate...gratis..wtf

Doar jocuri care nu se mai comercializeaza in general, arcade de obicei...

A descarca nu inseamna neaparat a pirata, sunt multe lucruri care le poti descarca gratuit, legal.

Adevarat ca jocurile piratate au mai putine 'facilitati' decat cele originale, cumparate. Nu cred ca daca piratezi un joc (ilegal, din moment ce il piratezi :))), intri la inchisoare, ar intra majoritatea romanilor.. Nu sta nimeni sa ne verifice ce si cat luam.

Votez "pirat", le-as lua originale daca as avea bani :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.