Jump to content

Bug CraftsmanBiz SF

BogdanNDR
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: BogdanRo

Server: rpg.b-zone.ro (SA:MP)

Descrierea bugului: Nu pot sa achizitionez nimic din magazinul craftsman-ului, prin urmare nu pot face nimic cu jobul de mester, am o tona de materiale nefolosite si tocmai din cauza asta. Pe de o parte inteleg ca sunt de pe telefon si am cateva limitari, dar nu mi se pare normal sa nu ai posibilitatea de a face niste chestii basic care sunt un must pentru o mare parte din playeri. Nu mai zic la bunker (am dat 3.5kk degeaba) ca daca imi pica barracks cand trb sa aprovizionez stock-ul, eu nu pot sa sparg lacatul de la minigame pentru ca nu am taste. Mi s-ar fi parut normal sa avem si jucatorii de pe telefon cateva alternative si sa nu fim fortati sa jucam de pe PC. Legat de achizitiile din store pentru ca din acest motiv am deschis subiectul, in 24/7 sau alte magazine eu pot sa cumpar lucruri, dar fix din CraftsmanBiz nu pot. V-as fi aratat o filmare dar nu imi permite forum-ul, ci doar screenshots.

1000182648 (1).jpg

1000182650 (1).jpg

Edited by BogdanNDR

Sistemele nu sunt concepute cu ideea clientului de pe telefon în minte deoarece clientul de pe telefon nu este un client oficial al jocului. Așadar vei avea mai multe limitări din cauza lui și nu ne putem limita și noi în crearea de sisteme mai mult decât ne limitează deja jocul, pentru că n-am mai putea face aproape nimic.

Dialogul de cumpărare de la biz ar trebui să-ți funcționeze, la fel ca orice alt dialog. Nu-mi dau seama de ce nu ți-ar funcționa tocmai acel dialog, dar voi lăsa topicul deschis ca să verifice scripterii când au timp dacă e vreo diferență între dialoguri. Ești însă primul jucător pe care-l văd menționând o problemă de acest gen.

Update: am rezolvat problema. Era de la client-ul pe care il foloseam, intrucat am intrat de pe alt client si am reusit sa inchiriez din biz lucrurile necesare pentru mester. Multumesc de raspuns si imi cer scuze pentru deranj!

On 1/31/2026 at 10:24 AM, Kelton said:

Sistemele nu sunt concepute cu ideea clientului de pe telefon în minte deoarece clientul de pe telefon nu este un client oficial al jocului. Așadar vei avea mai multe limitări din cauza lui și nu ne putem limita și noi în crearea de sisteme mai mult decât ne limitează deja jocul, pentru că n-am mai putea face aproape nimic.

Dialogul de cumpărare de la biz ar trebui să-ți funcționeze, la fel ca orice alt dialog. Nu-mi dau seama de ce nu ți-ar funcționa tocmai acel dialog, dar voi lăsa topicul deschis ca să verifice scripterii când au timp dacă e vreo diferență între dialoguri. Ești însă primul jucător pe care-l văd menționând o problemă de acest gen.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.