Jump to content

Scarface

Guest WhiskY
 Share

Recommended Posts

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

17821235235913230611.jpg

Nu este nici pe departe un joc excelent la capitolul grafica si nici nu are un control prea reusit, fiind portat de pe consola, insa feelingul este extraordinar.Jocul reuseste sa recreeze cu succes atmosfera din film, coloana sonora este superba, iar vocea lui Tony Montana e perfecta, desi nu este vocea lui Al Pacino.Ai enorm de multa libertate in joc, poti sa faci misiuni, poti sa elimini ,,gangs,, pentru a castiga controlul asupra a diferite portiuni de teritoriu, poti sa vinzi droguri etc.Cu cat acumulezi mai multi bani, cu atat avansezi in joc, iti cumperi diferite ,,afaceri,, , masini noi, barci, diferiti angajati, obiecte unice de mobilier si decoratiuni pentru vila ta etc.O chestie interesanta.....in loc sa cauti mereu o masina buna atunci cand ai nevoie, cum se intampla in GTA, aici poti sa-ti suni soferul sa-ti aduca masina de care ai nevoie. Astfel, daca trebuie sa colectezi banii dinvanzarea drogurilor, poti sa-i spui soferului sa-ti aduca o masina blindata,mai ales ca te vor urmari bandele rivale si vor incerca sa te ,,elimine,,. Daca ai nevoie in schimb sa ajungi repede undeva, poti ruga soferul sa-ti aduca o masina rapida.La fel sta situatia si pe apa unde poti avea diferite barci, unele dintre ele dotate cu armament. Toate acestea le obtii pe masura ce avansezi.Diferitele obiecte pe care le cumperi iti aduc prestigiu, care este impartit in mai multe nivele. In functie de nivel ai acces la mai multe obiecte obiecte dar dar poti sa-ti angajezi si sofer, pilot pentru barca, asasin etc.

43839220599356957505.jpg

Cerinte Minime:

CPU: 1.8 GHz or faster Intel Pentium 4 (2.8 GHz recommended)

RAM: 256 MB or more (512MB ormore recommended)

Hard Drive: At least 2.9 GB (5GB recommended)

Sound: DirectX 9.0c compatible sound card.

DirectX 9.0c compatible video

02382394844692953211.jpg

Edited by WhiskY

Imi plac jocurile cu mafioti :X

Numai tie eu nu mai stiu ce jocuri sa mai joc cred k pana acum leam jucat pe toate inafara de mafia 2 inca nam facut rost de windows vista dar daca ai mai jucat si altele te rog trimite un mesaj cu numele lor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.