Eduardcro Posted February 12 Share Posted February 12 Salutare, Sunt nou pe acest joc si am reușit sa întru doar de 3 ori. Am reușit sa întru pe shop, am luat de acolo gold pentru o masina si a doua zi ( cred ca am întrat doar seara, o ora sau doua ) nu m-am mai putut conecta de atunci. Am sters jocul cu rage cu tot, instalat din nou, tot ce am putut face din ce am gasit pe net , am întrebat amici etc.. absolut nimic. Am încercat sa întru inclusiv pe shop ( atat de pe laptop cat si pe telefon) nu merge . Am facut ceva greșit? Mă poate ajuta cineva? Nu stiu daca este permis , dar sunt dispus sa plătesc deranjul celui care ma ajuta. Imi cer scuze daca nu am scris corect reclamația Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 13 Share Posted February 13 Salut, Această secțiune a forumului este destinată serverului de San Andreas Multiplayer al comunității, nu al celui de Rage Multiplayer. Dacă ai nevoie de ajutor cu probleme legate de serverul de Rage Multiplayer te rog să iei legătura cu stafful acestuia pe discordul lor, accesând https://b-zone.ro/rage O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts