Jump to content

Bug stergere CheckPoint joburi.

A I M Sidorov
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Sidorov

Server: RPG1 (a ramas singurul)

Descrierea Bugului: La diverse joburi dispar Check-Pointurile de finish sau middle check-point job. In cazul meu am intampinat problema la Car Jacker iar ultima data la Crafter care mi-a pus capac. Adica dupa ce ca materialele de argint de consuma foarte repede la acest job, in urma acestui bug pierdem si materialele, si timpul si punctele la skill si banii. Avand in vedere traseul ca distanta si vehiculul, cand ajungi in Los Santos te trezesti ca iti dispare Check-Pointul. Ok, dar acum ce facem, pierdem si timpul, si punctele la skill si materialele si banii. Nu mi se pare normal. Stiu ca aceasta problema este cunoscuta de catre Staff si aici ma refer la scripteri si Kelton dar nu era normal sa se puna "pe pauza" pana la rezolvarea bugului tocmai pentru a nu ajunge in neplacerea oferita noua, a playerilor? 

Screenshot(s):  https://imgur.com/a/SBq8gP8

Alte mentionari: Nu am desync. Se poate vedeam pe timestamp si ceas. Pana si distanta de pe job informer de jos a ramas blocata inca de cand a disparut Check-Pointul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.