ZanGw1 Posted February 20 Share Posted February 20 Nick-ul tau:Modernity Server:Rpg.b-zone.ro Descrierea bugului:Am incercat sa fac quest ieri si azi,insa imi apare ca am quest-ul finalizat cu 20/20,si ziua 6/9,am incercat sa dau si /finishquest insa imi spune ca nu am vreun premiu de revendicat,in conditiile in care eu nu m-am atins de quest la ziua 6/9 si nici la ziua 7/9. Sper sa pot fi ajutat,multumesc frumos si o zi de colectie <3. Screenshot(s):https://imgur.com/a/8d6bkOe Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted February 20 Share Posted February 20 28 minutes ago, ZanGw1 said: Nick-ul tau:Modernity Server:Rpg.b-zone.ro Descrierea bugului:Am incercat sa fac quest ieri si azi,insa imi apare ca am quest-ul finalizat cu 20/20,si ziua 6/9,am incercat sa dau si /finishquest insa imi spune ca nu am vreun premiu de revendicat,in conditiile in care eu nu m-am atins de quest la ziua 6/9 si nici la ziua 7/9. Sper sa pot fi ajutat,multumesc frumos si o zi de colectie <3. Screenshot(s):https://imgur.com/a/8d6bkOe La ora 10 se reseteaza.... De la ora 10 poti sa faci iar quest.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZanGw1 Posted February 20 Author Share Posted February 20 10 minutes ago, K1LL3R43V3R said: La ora 10 se reseteaza.... De la ora 10 poti sa faci iar quest.... Problema este că mie nu mi s-a resetat nici ieri,adică dacă ești atent,ar fi trebuit să-mi scrie 7/9 azi cu 0/20,pe când mie îmi scrie 6/9 cu 20/20.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 20 Share Posted February 20 Dă-i un relog acum și încearcă iar. Ți-am modificat niște lucruri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZanGw1 Posted February 20 Author Share Posted February 20 27 minutes ago, Kelton said: Dă-i un relog acum și încearcă iar. Ți-am modificat niște lucruri. Ok,încerc imediat ce ajung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZanGw1 Posted February 20 Author Share Posted February 20 Este în regulă acum, am 0/20 la ziua 6/9. multumesc frumos și o zi de colecție. 🫡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts