Alx55 Posted April 2 Share Posted April 2 Nick-ul tau: AIxLeo5 Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: De o perioada cand incerc sa dau add friend unei persoane, imi zice tot timpul ca nu pot adauga mai mult de 40 de persoane.. si eu nu am acest numar de prieteni. Ca sa ma conving, am sters cateva persoane, dar tot degeaba. Screenshot(s): https://imgur.com/a/5YUs6Mn Link to comment Share on other sites More sharing options...
XO Bodi Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) Salut conform listei tale de friends ce este vizibila pe website ai 49 de prieteni, beneficiul de cont premium iti ofera posibilitatea de a adauga pana la 60 de persoane iar cel mai probabil acesta ti-a expirat si de aceea nu mai poti adauga Edited April 2 by XO Bodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 3 Share Posted April 3 Așa cum s-a menționat mai sus, ai mai mult de 40 de prieteni. Mai șterge din ei dacă dorești să adaugi alții. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts