choppa Posted April 3 Share Posted April 3 Nickname: choppa Prenume: Carlos Vârsta: 21 ani Locaţia: Romania, Timisoara. Ocupaţia: Momentan student. Jocurile preferate: Shootere, multiplayer si horror. Pasiunile tale: Calatoria, gaming-ul, masinile. O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Carlos, am varsta de 21 de ani, imi place sa imi petrec timpul liber pe PC si sa ies pe afara cu prietenii. Ma consider o persoana sociabila si prietenoasa. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la alti prieteni. Alte precizări: Salutare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s3nzatie Posted April 4 Share Posted April 4 Salutare, bine ai venit pe comunitate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted April 4 Share Posted April 4 Welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLoww Posted April 5 Share Posted April 5 Salut si bine ai venit pe comunitate! Ai un ghid in aceasta categorie care o sa te ajute! Poti apasa aici pentru a te redirectiona direct. De asemenea, comunitatea noastra are mai multe servere pe diverse joculete, acestea ar fi: SAMP, RageMP, cat si un server de discord. Pe toate acestea le gasesti pe forum in pagina principala. Topicul de prezentare rămâne deschis 48 de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts