Jump to content

[ARHIVAT]Bug Task-uri

David.
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: David
Server: RPG1
Descrierea bugului: Nu se pune task-ul cu 'Imbata-te intr-un bar pana iti apare completed' din pacate, m-am imbatat de 3/4 ori pana acum, si tot nu apare 'Completed' pe chat, si din pacate nu am cum sa-i dau reroll, si la ora 00:00 se da reset. Am inteles ca multe persoane sau plans de acest bug, sper sa se poata rezolva cumva. Multumesc! 
Screenshot(s):https://postimg.cc/r0t1vDXz 

Edited by David.

Salut, din cate stiu eu nu este un bug. Dai odata [/drink wine] de exemplu, si trebuie sa bei tot pana iti dispare paharul din mana, adica sa tot apesi click si sa bei. Nu trebuie sa scrii de multe ori [/drink].

Posted (edited)
12 hours ago, Kenobi said:

Salut, din cate stiu eu nu este un bug. Dai odata [/drink wine] de exemplu, si trebuie sa bei tot pana iti dispare paharul din mana, adica sa tot apesi click si sa bei. Nu trebuie sa scrii de multe ori [/drink].

Am facut asta de 4 ori ieri si dejeaba, nu mi s-a pus nici pic de task, sa nu mai zic ca am si pierdut ziua aia din cauza unui bug idiot, la care nu am mai avut ce sa-i fac, si a ramas singurul task nefacut.

Edited by David.

17 hours ago, David. said:

Am facut asta de 4 ori ieri si dejeaba, nu mi s-a pus nici pic de task, sa nu mai zic ca am si pierdut ziua aia din cauza unui bug idiot, la care nu am mai avut ce sa-i fac, si a ramas singurul task nefacut.

Trebuie să spamezi clickul cu băutura în mână până se ia taskul, am mai redus din coeficientul de îmbătare ca să fie mai ușor de făcut, însă scopul nu e să spamezi /drink, ci să spamezi clickul cu băutura în mână. Alt sfat pe care-l am și pe care l-am observat că-l fac alți jucători greșit, își mapează butonul de LMB (clickul stânga) pe Action în loc să-l țină mapat pe Fire, tocmai pentru că puteau fenta în trecut warningurile de c-bug interzis prin treaba asta, vezi să nu fi fost asta și la tine.

Nu pot reproduce bugul respectiv, l-am completat pe test în felul ăsta.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.