kiSi Posted April 13 Share Posted April 13 Nick-ul tau:kiSi Server:rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Daca prinzi intr-un set de taskuri 1 task cu "Fotografieaza 10 vehicule diferite" si inca 1 task cu " Fotografieaza 3 tipuri de vehicule diferite: aerian, maritim, teran ..", cand faci pozele, ti se vor contoriza doar alea cu 10 masini. Dupa finalizarea questului, nu mai poti termina pozele sa faci si celalalt quest ca nu se pune. Am fotografiat toata harta, toate vehiculele possibile. Screenshot(s): Nu e nevoie, se reproduce la toate seturile cu acest tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) Salut @ kiSi , Nu știu cum ai reușit să reproduci bugul, uite clipul meu încercând să reproduc exact ce mi-ai spus tu și nu l-am putut reproduce în niciun fel: https://www.youtube.com/watch?v=okp0Ny0HUIg Edited April 14 by Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiSi Posted April 14 Author Share Posted April 14 Revin cu video atunci mai incolo. Am terminat questul cu 10 masini diferite, si celalalt mu il pot completa am dat relog, am fotografiat absolut toate avioanele si tot 0/3 am Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiSi Posted April 14 Author Share Posted April 14 @ Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 15 Share Posted April 15 20 hours ago, kiSi said: @ Madalin Ideea e că nu pot reproduce, încearcă de pe un GTA curat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiSi Posted April 15 Author Share Posted April 15 Pai e curat. Inafara de necesare nu am nimic pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 16 Share Posted April 16 22 hours ago, kiSi said: Pai e curat. Inafara de necesare nu am nimic pe el. Ai modul de School Instructors, modurile de genul fac probleme, inclusiv altele genul sa-mp addon/samp.asi. O să ștergem taskul respectiv dacă nu poate fi realizat de mai mulți playeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts