Jump to content

Daniel Pancu a lămurit totul după ultima plecare de la CFR Cluj

Recommended Posts

daniel-pancu

Întrebat despre plecarea lui Islam Slimani de la CFR Cluj, Daniel Pancu a spus că ”nu mai avea sens ca jucătorul să rămână”

''Să încercăm să marcăm un gol în primul rând, pentru că în ultimele două meciuri este 5-0 scorul pentru ei. FC Argeş este o echipă care ne-a bătut fără niciun drept de apel. Este una dintre cele două echipe pe care din momentul sosirii mele aici nu am reuşit să o învingem. Una este Universitatea Craiova în trei jocuri şi una este FC Argeş, o echipă care primeşte foarte greu goluri.

Este o echipă foarte bine organizată, cu un antrenor care are deja aproape doi ani şi acesta este dezavantajul meu când întâlnesc echipe cu antrenori care au vechime pe bancă. FC Argeş are un stil al său, nu se află întâmplător aici şi ne aşteaptă un joc decisiv'', a mai spus antrenorul echipei CFR Cluj, conform Agerpres.

Întrebat dacă va face schimbări în primul ''unsprezece'' faţă de meciul cu Dinamo, Pancu a menţionat: ''Probabil vor fi modificări în primul 'unsprezece', dar mai vedem până mâine''.

Pancu a explicat plecarea algerianului Islam Slimani: ''Nu îşi mai avea sensul. Singura motivaţie la un jucător care este o legendă în ţara lui să mai stea pe aici ar fi fost dacă ar fi jucat, dar dacă nu, chiar nu-i vedeam utilitatea, scopul şi cred că este o decizie care mulţumeşte pe toată lumea, inclusiv pe Slimani''.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.