Salmoxis Posted April 17 Share Posted April 17 Nick-ul tau: Salmoxis Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Nu se pune grenazile cand le arunc ramane tot 0/5. Am schimbat setul de task-uri pentru ca nu il puteam face. Screenshot(s): - Video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 17 Share Posted April 17 După cum am spus și în alte topicuri, dacă ai mapate controalele aiurea (de exemplu, ai LMB mutat pe Action în loc să fi rămas pe Fire) nu va merge, încearcă cu CTRL să le arunci, încearcă să spamezi CTRL, dacă nu merge aruncă-le normal și îți va merge, un singur jucător am mai văzut să se plângă de asta și cum am ajuns la el cum a reușit să-l facă imediat. Nu e greu, de asemenea ai PDHelper din câte văd, modurile de genul pot afecta experiența de joc, cum au fost și alte probleme în trecut cu modul respectiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iRejecT Posted April 18 Share Posted April 18 Confirm ce spune Madalin, am patit si este de la unele moduri, am facut task-ul cu apasand CTRL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 18 Share Posted April 18 Mister elucidat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts