Tinta Andrei Posted April 26 Share Posted April 26 Nick-ul tau:Tinta2.0 Server:RPG.B-ZONE.RO Descrierea bugului: Am incercat ieri sa dau rob solo si a fost fail ! Am fost sa dau rob solo la bank sf, am facut labirindul si cand sa sparg cu burghiul , am apasat pe space si nu mergea. Am dat click stanga , dreapta , enter si nimic . Aceeasi problema am avut o si pe contul mare in aceeasi zi , numai ca acolo nu am filmat ca am intrat pe contul asta sa vad daca face la fel . Contul mare e AndreiTinta . Mi am pierdut si punctele aiurea si as vrea sa le recuperez daca se poate . Screenshot(s):https://imgur.com/a/jrNhTTb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 26 Share Posted April 26 3 hours ago, Tinta Andrei said: Nick-ul tau:Tinta2.0 Server:RPG.B-ZONE.RO Descrierea bugului: Am incercat ieri sa dau rob solo si a fost fail ! Am fost sa dau rob solo la bank sf, am facut labirindul si cand sa sparg cu burghiul , am apasat pe space si nu mergea. Am dat click stanga , dreapta , enter si nimic . Aceeasi problema am avut o si pe contul mare in aceeasi zi , numai ca acolo nu am filmat ca am intrat pe contul asta sa vad daca face la fel . Contul mare e AndreiTinta . Mi am pierdut si punctele aiurea si as vrea sa le recuperez daca se poate . Screenshot(s):https://imgur.com/a/jrNhTTb E foarte posibil să-ți fi remapat tasta de alergat din SPACE în SHIFT, dacă ai făcut asta ar fi trebuit să apeși SHIFT sau ce tastă ai setat tu pentru alergat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinta Andrei Posted April 26 Author Share Posted April 26 2 hours ago, Madalin said: E foarte posibil să-ți fi remapat tasta de alergat din SPACE în SHIFT, dacă ai făcut asta ar fi trebuit să apeși SHIFT sau ce tastă ai setat tu pentru alergat. Am înțeles . Aș putea primi punctele de rob înapoi ? Păcat de ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 27 Share Posted April 27 14 hours ago, Tinta Andrei said: Am înțeles . Aș putea primi punctele de rob înapoi ? Păcat de ele Ți-am oferit 10 puncte de rob înapoi. Pe viitor încearcă ce ți-am spus eu și 100% îți va funcționa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 27 Share Posted April 27 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts