Jump to content

Marius Baciu, mesaj direct pentru contestatari: ”Nu poți!”

Recommended Posts

FOTBAL:CONFERINTA PRESA FCSB PREZENTARE MARIUS BACIU (20.05.2026)

Mesajul lui Marius Baciu pentru contestatari: ”Nu poți să fii pe placul tuturor. Gura lumii nu o astupă nimeni”

Marius Baciu a susținut miercuri, 20 mai, prima sa conferință de presă la formația ”roș-albastră”. În cadrul acesteia, tehnicianul a ținut să le transmită în mesaj celor care îi contestă venirea la FCSB.

”Nu poți să fii pe placul tuturor. Pe mine mă interesează ce consider eu. Eu nu am rețele sociale. Doar familia mea să nu sufere. Eu sunt sătul. Încercăm să le demonstrăm contrariul celor care contestă. Gura lumii nu o astupă nimeni. Antrenorii care au fost au făcut tot ce le-a stat în putință. Marius Baciu e Marius Baciu.

Am venit aici să încercăm să găsim cauzele rapide să ajungem acolo unde ne dorim. Azi trebuie să fie mai bine decât ieri. Eu nu am văzut toți jucătorii. Am început să scot niște faze de când eram analist. Nu mi-au convenit nici atunci.

Un jucător nu trebuie să se supere pe un analist. Eu am văzut în felul meu. Dacă te superi pe o greșeală, atunci e o problemă. Eu le transmit ce am vorbit despre FCSB. Nu am ce să-mi reproșez absolut nimic. Eu nu am cum să am ceva cu vreun jucător. Niciodată nu am vorbit urât de antrenor”, a declarat Marius Baciu. 

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.