David. Posted May 25 Share Posted May 25 Nick-ul tau: Davido Server: RPG B-Zone Descrierea bugului: Bug-ul este legat de noul sistem de [/task] implementat pe server de ceva vreme. Bug-ul consta in task-ul in care spune " Condu toate tipurile de vehicule cel putin 10km ", iar la acest task am incercat timp de 10 minute per fiecare 'Masina, Motor, Avion, Elicopter, Bicicleta etc' si nu s-a pus cu absolut nici una. Deci de la ora 00:30 pana la ora 01:30 am incercat de fiecare data cu toate cele precizate mai sus, si efectiv nu s-a pus absolut deloc, a ramas blocat la textul cu '3/4 INCOMPLET'. Vreau sa stiu si eu va rog frumos daca se poate cumva rezolva acest bug, sau macar daca pot sa primesc suma de $45.000 sau $60.000, depinde cat are premiul acest task greu, multumesc! Screenshot(s): https://postimg.cc/G42QtFLf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted May 26 Share Posted May 26 Ar fi fost relevante niște dovezi video cum încerci să faci taskul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted May 26 Author Share Posted May 26 4 hours ago, Madalin said: Ar fi fost relevante niște dovezi video cum încerci să faci taskul respectiv. Din pacate nu pot, deoarece sunt pe un Laptop, iar acest Laptop nu este asa de performant, insa am sa mai incerc azi sa rezolv task-ul si revin cu un raspuns daca s-a rezovlat sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted May 26 Author Share Posted May 26 (edited) @ Madalin Din pacate am incercat iar timp de 10 minute cu fiecare Vehicul, Barca, Avion etc si tot nu s-a rezolvat problema cu acest bug. Tin sa precisez ca pe contul meu principal a mers din prima, dar cand vine vorba de contul 'Davido', pur si simplu acest task pe contul respectiv este buguit 100%, nu am ce sa ii fac din pacate. Edited May 26 by David. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts