Jump to content

La meciul cu Auda, FCSB a făcut anunțul despre Denis Drăguș

Recommended Posts

dragus

Florin Cernat, despre Denis Drăguș, după ce atacantul a fost inclus în lotul lui Trabzonspor pentru cantonament: ”Normal că ni-l dorim”

Joi, 23 iulie, Denis Drăguș a fost inclus în lotul lui Trabzonspor pentru cantonamentul echipiei din Turcia, în ciuda faptului că se spunea că nu mai face parte din planurile antrenorului.

Chiar înaintea duelului cu Auda, Florin Cernat a vorbit despre despre Denis Drăguș și a spus despre el că este un jucător pe care FCSB încă și-l dorește.

”Drăguș e un jucător foarte bun. Eu îl știu de la Viitorul, atunci când jucam și eu acolo. E un jucător care ne-ar ajuta foarte mult. Normal că ni-l dorim. Până la urmă, e un jucător de echipă națională”, a declarat Florin Cernat, conform sport.ro.

Înainte de a debuta la Viitorul, în SuperLiga, Denis Drăguș a mai activat în cadrul cluburilor Sfântul Pantelimon, Pro Luceafărul București și Academia Hagi.

A plecat de la Viitorul în 2019 la Standard Liege, după care a mai trecut pe la Crotone, Genoa, Gaziantep și Eyupspor.

SURSA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.