psych0Llo Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Am avut in PC praf... cred ca toti prietenii mei de pe samp stiau asta . Uite acum mi-am luat niste piese noi ... si jocuri si programe -Placa de baza : Gigabyte GA-G31M-ES2L -Procesor : Intel Pentium Dual Core E5500 , 2,8 Ghz -Memorie : Kingston DDR II 4GB,PC6400, 800 Mhz -HDD: WD 320GB , S-ATA -Placa video : nVidia GeForce9500GT, High Definition , 3 Dimension (3D) - (am si ochelari ) , 1GB/128B , DDR II -Sursa alimentare : Spire RX420W reali. Altele achizitionate : -Windows 7 Professional ( licenta ) -Photoshop ( inca nu l-am cumparat ) -Call Of Duty Modern Warfare 2 - Original -GTA IV - Original Pret per total , fara PS,care inca nu l-am luat dar sigur il voi cumpara si Windows 7 , care nu stiu cat a costat ... = 1.900 RON Pareri ... despre piese si jocuri ... ( nu despre preturi ) PS: * Poate va intrebati de ce nu am downloadat nimic... pentru ca ultima data , cu PC-ul vechi, am downloadat ceva si a avut 60 de virusi , asa ca acum ca am luat PC asa bun am vrut sa ma tina macar 5 ani fara probleme . Si de aia nu mai downloadez nimic.... oricum , cu jocurile alea, optiunile 3D si PS-ul nu ma plicitsesc Edited January 23, 2011 by Smyley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) -Placa de baza : Gigabyte GA-G31M-ES2L -Procesor : Intel Pentium Dual Core E5500 , 2,8 Ghz -Memorie : Kingston DDR II 4GB,PC6400, 800 Mhz -HDD: WD 320GB , S-ATA -Placa video : nVidia GeForce9500GT, High Definition , 3 Dimension (3D) - (am si ochelari ) , 1GB/128B , DDR II -Sursa alimentare : Spire RX420W reali. Pret per piese? Pret per modul de ram? Am un buget mai micut , doar pentru placa de baza + procesor + ram + placa video. Restu le am. Si de unde le luasi? Edited January 23, 2011 by Funiest Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 (edited) Nu stiu pretul per modul/piesa... tata le-a cumparat, stiu ca a fost cu comanda de la o firma privata Jocurile de la Domo si Media Galaxy/... PS : Daca le ai , sau.. jocul GTA IV daca il ai ,cum iti merge?Detaliile, maxime? Edited January 23, 2011 by Smyley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Nu dude , am un PC vechi , si trebuie sa fac un upgrade la el. Si urmeaza zilele astea ( sunt in priza )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonecKter Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Pai...atunci..pentru ce mai tii calculatorul..daca nu vrei sa downoaldezi. Virusi poti sa iei prin simplu fapt ca te uiti pe YouTube. Un calculator necesita o reformatare la un timp de 3-4 luni sau..daca totul e ok la 7-8luni DUpa ce il reformatezi scoatei Windows Genuine..si seteaza pc..la updateuri la 2-3 zile.(ar avea sa iti mearga mai bine+o viata mai lunga a windowsului) Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsT Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Nu inteleg o chestie.Nu cumva iti trebuie si un monitor 3D ca sa ai la ce folosi ochelarii aia 3D?Intreb ca necunoscator. Edited January 27, 2011 by Bobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Nu,nu ai nevoie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Atunci de ce sa iti mai cumperi un monitor 3d , care costa 16 milioane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts