Jump to content

Ceva mai real

sIca

Recommended Posts

Am facut acest topic pentru niste propuneri eu as zice ca la fiecare intrare intr-un oras sa fie cate 2-3 politisti pe post de vamesi care sa verifice playeri drugs,arms,materials,.......eu zik k asa nu ar mai fi multi dm-isti si prostii dealea astept pareri pro/contra sper sa se aplice acest mod....nu este greu sa pui 2 casute ca la intrarea in garajul PD si 2 politisti in ele care sa controleze si sa iei o taxa de 100$ sau mai mult..... astept si parerile voastre.

Ori nu ai o treaba cu jocul , ori esti dezinformat. Mereu sunt politisti la intrare in oras care controleaza playerii din cate stiu.

el se refera la o vama ceva cu bariera ca la pd acolo !

de exp plateste 100$ si trece vama

si sa fie si asta un buizness :D

merg facuti NPC'uri , pe post de vamesi , dar nu cred ca merge , sa verifice playerii de drugs , arms ilegale s.a.m.d

Dar merge facut ceva ca sa le scoata automat ....

Dar tot mai bine e playeru real , desi va fi greu , la vreo 380 playeri :D!

1.Daca topicul cu propuneri este inchis, nu trebuia sa deschizi tu altul

2.Chestia asta cu bariera la vama de care vorbesti tu nu poate fi facuta din script si nu tine de PD/FBI/NG

3.Nu ar avea rost, filtre pe autostrada sunt in timpul zilei, si jucatorii sunt controlati de Politisti adevarati, fara niciun fel de script

4.Este pur si simplu stupida ideea...Ar ingreuna traficul si ar enerva lumea...

eu nu ma refer la boti politisti normal.......si nu cred k de fiecare data controleaza politistii playeri cunosc vreo 20 de playeri kre au skill 5 la drugs.....si vreo 50g....am vazut chestia asta pe o gr de sv am crez k merge ideea....dar unii dintre voi peste un an 2 o sa veniti sa ziceti sa fie legal jetpack-ul.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.