Jump to content

[FILM]Racers & Cops

psych0Llo

Recommended Posts

PS : Acest film l-am gandit de mult dar nu s-a putut realiza.Eu nu mai joc SA:MP , dar nu uit unde m-am distrat asa mult timp. ( Daca credeti ca am copiat, check Events -> pagina 6!)

Sa fie un civil care da un fel de examen pentru a intra in PD.Liderul ii cere sa opreasca o masina si sa ii ceara pasaportul,permisul etc.(frisk).Acesta opreste un mafiot care pana la urma fuge.Asta se va petrece cam pe soseaua vizavi cu faramer.Liderul {Ionuc_Bledea daca se va inscrie) va cere intariri de la SFPD . Acestia raspund si fac o blocada la intrarea in tunelul de la vama de pe partea SF. Mafiotul intra cu masina in blocada compusa din 2 masini iar acei politisti mor.In coninuare infractorul intra intr-o cladire (de exemplu Bizz-ul de Cumparare masini SF.Acolo va veni SWAT-ul care ii va inconjura de asemenea acolo vor fi si liderul cu cel care dadea examenul.SWAT-ul si SFPD inconjoara cladirea.Mafiotul fuge cu un elicopter gasit in spatele cladirii.Atunci cel care dadea examenul ia si el un elicoper SFPD gasit in fata cladirii si merge dupa mafiot.Elicopterul mafiotului cade din cauza unei defectiuni pe muntele Chiliad.Cel care dadea examenul coboara si el si ii pune catusele mafiotului.Cadetul(ca sa nu il mai denumesc cel care da examenul) transmite pin statie locatia lui.Atunci mafiotul se arunca de pe munte . Atunci vin si celelalte echipaje LSPD,SFPD,SWAT.

La sfarsit Cadetul este prImit cu onoruri in Politie.

Daca doriti schimbati pe LS/LV , eu l-am scris cand era LS/SF GM B-Zone.

Il face cine doreste , eu am dat doar ideea , nu e furata, dar as vrea sa fie organizat de un player serios si organizat , la fel si cei care vor juca.

Preferabil florinacyo sau Cr1spy ca si cameramani .. nu stiu ce cameramani buni au mai aparut pe server :)

Multumesc. ( Pastrez drepturile de autor!!! )

Cate un film pe rand, nu faci 3 filme deodata.

Sa-mi dai un PM cand termini de filmat primul film ca sa redeschid topicul.

@ mekanes , daca te mai prind ca mai postezi cuvinte de genul ''buna idee'',''frumos'',''imi place'... te sanctionez. Valabil si pentru ceilalti.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.