Jump to content

[FILM] I wanna Fly ( versiunea SAMP )

psych0Llo

Recommended Posts

Bun.. deci am putea face si acest film.Defapt este destul de simplut.

Urmariti va rog in paralel scenele si video clipul:

SCENA :

1.Bun, deci faza cand se intalnesc toti cu motocicletele, care desigur sunt NRG, poate fi pe drumul acela cum treci de podul LS spre sf si o iei la stanga , stiu ca sunt niste garduri si se vede si marea si ar fi un peisaj frumos , si cu farul acela mare ;)

2.Se vede un player cu NRG , care merge intr-o roata, piece of cake :) ( sa nu uit si niste fete pe acolo :)) )

3.Se urca fata aceea pe NRG ( toate fetele din film trebuie sa fie skin cu costum de baie )

4.Negru ala care tot cand imbracat in alb si cu ochelari de soare de langa palmier , il puteti pune in locul unde se spawneaza BF Injection ( plaja ls) , pe acolo, sa se vada si un asfintit de la admini:)

5.-6-7-8.. Mai multe scene negrul ala sta jos si canta si aia merg cu NRG

9.Negrul cu ochelari (motociclistul) sta cu o fata in rosu ... la noi va fi pe nisip plaja ls!

10.Inca o data ala care merge intr-o roata( sa fie seara la skate park!)

11.Luam 2 barci si la drum ! Dar in una care e in fata sa fie fetele si negrul ala si intr-una care e mai in spate sa fie doar un jucator de forma!

12.Apoi iara stau cei doi amorosi pe jos si in fata lor danseaza fetele acelea. ( plaja ls alt loc)

13.Apoi iarasi Moto-Barca -moto -barca si gata!

Mai putem adauga noi si alte secvente de ex. drifturi cu NRG.

*Cand zic ca se intampla ceva pe plaja ls va rog sa nu se faca toate in acelasi loc.

*Toti jucatorii care joaca fetele sa aiba skin cu costum de baie.

*Am vazut ( cred) ca acum jucatorii pot lua ochelari de soare de la Binco?Nu sunt sigur , dar daca se poate sa folosim asta...

@Voi mai face indicatiile pentru un film si cu Smiley : Plec pe Marte ,dar acum sunt obosit!

Spor la treaba , cine ia filmul!Nu orice incepator!Spun eu daca va las sa il faceti sau nu!

@~All Rights Reserved~@ ( ma refer la idee )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.