Louie Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) Masina: Bmw 525 tds e39 Motorizare: 2.5 (motor in 6) Carburant: Motorina Cutie de viteze: Manuala Cai putere: 167 (daca nu ma insel) Anul fabricatiei: 2001 Proprietari: Sunt al 3 Am dat un S class 320 Cdi, si am primit o diferenta frumusica + aceasta masina. In comparatie cu vechiul mercedes, pot spune ca trage mai bine (acceleratia), ajunge mai repede la 180 km/h, chiar daca are doar 169 cai iar mercedes-ul avea 197, are o tona 500, are sirocou, si nu in ultimul rand cutie manuala. Voi ce parere aveti? (insotite de argumente pro/contra) Edited January 27, 2011 by Louie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Este intradevar, o masina frumusica. Imi plac modelele de la BMW asa ca pot zice cu bucurie, ca ai facut o alegere buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meghy Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) Este frumoasa, dar model vechi.. cati KM are ..poate e cam "batrana" si na' 2001 nu-i un an grozav ti-as recomanda sa-ti iei o masina an de fabricatie 2006+ [ depinde de buget] Edited January 28, 2011 by Mr Magie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 El deja si-a achizitionat masina. A vrut acum sa afle parerea altora, daca a facut afacere buna cu acest BMW. Ca tehnologie, design, performanta, as alege BMW-ul. In principiu, ai facut afacere destul de buna, depinde acum de diferenta de bani primita. Intrebarea mea este urmatoarea, Louie : Ce diferenta ai primit pe ea ? Ai zis ca este o diferenta frumusica, ai putea spune ce diferenta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 arata foarte bine,dar sunt foarte curios in ce stare era acel mercedes,si ce diferenta ai primit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louie Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 6 mii diferenta.. masina are 250.000 km oricum, mercedesu, dupa parerea mea, era cam "puturos", Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts