Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Numele meu :mazz Numele celui provocat :aLLx Tema luptei :RIP Dimensiuni ( maximă / minimă ):alea din care ai ripat lucrarea mea Deadline time posting : free a mea lucrare Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) Total aiurea ^^ Edited January 28, 2011 by aLLx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) Ba frate tu stii ce vorbesti? Doamne maica domnului cica pacat ca nu mai am PSD.. Iti dau pagina de devianart sa vezi acui e lucrarea asta?.. Tu ai facut RIP clar si sa stii ca eu i-am zis lu Mazz si daca are un post ce?iti arat siteuri unde aceasta lucrare este postata de catre mazz si asta o pot sustine peste 100 de oameni Si nu e prima data cand vad ca ai la semnatura siguri care imi sunt cunoscute,dar noroc ca de data asta il stiam pe creator A facut chiar si tutorial dupa aceasta semnatura si parca a postat si un Pack cu psd'ul asta,dar nu mai stiu sigur asta.. Ai grija tu si nu mai cere Warn up ca oricum o sa cer eu Edited January 28, 2011 by Eusebioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Daca tot zici ca aLLx a facut RIP , de ce nu uploadezi' PSDu' ? Sau arata cel putin vreo dovada care iti poate da dreptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) Ia ma dovada http://browse.deviantart.com/?q=gallery%3Amanu00097%2F27883545 http://www.ro-sotw.com/forum/index.php?topic=3917.0 mai vrei? Edited January 28, 2011 by Eusebioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 ba ce nesimtit esti ,adica daca avea-i si psd insmn ca eu am facut rip na ma singura si ce-a mai buna dovada http://www.youtube.com/watch?v=hnpqe1HV0e4&feature=player_embedded tutorial .. cer warnarea permanenta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Nu e mare problema. A ajuns PSD in pc la mazz...l-a pierdut aLLx Ce atata zarva... Nu e RIP...e lucrare furata de la mazz , nu? Asa...sa fim seriosi. Ca sa nu fi fost rip trebuia ca aLLx sa aiba la semnatura Copyright C maZz...sau ceva de genul. Dar cum nu e...si mai zice ca nu mai are nici PSD-ul... E groasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) ba , allx nu te cunosc , n-am nimic cu tine , dar esti un mare nesimtit .. sa sti , ma asteptam sa imi ceri iertare , te iertam , sincer , da deja cand insinuezi ca e lucrarea ta , ori suntem frati gemeni si nu stiu eu , ori ma iei pe la spate ca eu am facut rip frate , uitate si in descrierea de pe tutorialul bagat de mine , scrie lucrare creata de manu00097 sau mazz acuma si mazzare daca opresti la 00:01 , ve-i vedea ca scrie lucrare facuta de mazz .. Edited January 28, 2011 by mazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) deci aceasta lucrare este facuta 100% de mazz, a fost postata prima data pe PUBLICITATE si pe pagina devian Art a lui mazz si din cate stiu a facut si tutorial, acest allx este un R.I.P.-er si un mincinos, nu avea cum sa faca aceasta lucrare; Edited January 28, 2011 by Stepf Richter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) si orice ar fi , nu as pune psd-u' pentru ca l-ar descarca si zice ca e psd-u' lui ca un mic ps , de ce as ripa eu lucrarea asta .. uitativa la portofoliu meu .. http://manu00097.deviantart.com/gallery/ eu sunt curios sa mai vad lucrari deale tale .. va rog nu stergeti topicu , pentru ca deja am pus niste dovezi .. in plus , cand ai facut tu lucrarea , saptamana trecuta , e facuta de cateva luni bune .. Edited January 28, 2011 by mazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) Ma pana la urma e o tara libera port ce vreau la semnatura . Ai inteles ? Are 3 posturi si ma provoaca la Photoshop Pentru asta cere warn up : Tema luptei :RIP si ca posteaza AIUREA Se posteaza asa Titlul topicului : [b-Zone Battle] <numele tau> vs. <numele celui care il provoci>. Si creatia ta se da prin PM la un designer . Nu mai veniti voi asa mari si tari sa provocati . Edited January 28, 2011 by aLLx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Nu vad topic de reclamatii pt rip sau in general am cautat si nu am gasit.. Si da e o tara libera,dar sunt totusi niste reguli si in primu rand chesti asta era de bun simt..si macar de recunosteai ca e a lui.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Rog Topic Closed. Se face prea mult SPAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Interests: Sa-mi vad de treaba. cica astea's interesele tale ba copile , daca recunosti , ca e rip , eu o las balta , sa nu iti dee nici un warn , nici nu raspunzi la pm .. deja cand ai zis ca e o tara libera , si ca faci ce vrei cu semnaturile , ai dovedit ca ai facut rip din partea mea sa imi dee si warn down nu up .. eu am venit doar sa mi se vada dreptul de autor .. nu ti rusine sa iti bati joc de munca altuia ? e clar rip , staff-u, daca nu dati warn , inseamna ca comunitatati nu ii pasa de drepturile de autor , si de ce ar m-ai veni un designer aici , ghici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Cica ,,sa nu iti dee nici un warn , nici nu raspunzi la pm .. ,, Mi-a placut asta .Port ce vreau eu la semnatura . Cum si altii au purtat candva lucrarile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) Cica ,,sa nu iti dee nici un warn , nici nu raspunzi la pm .. ,, Mi-a placut asta .Port ce vreau eu la semnatura . Cum si altii au purtat candva lucrarile mele k , n-am nici o problema cu asta , chiar sunt mandru , ca iti plac lucrarile mele , da din moment ce tu zici ca e a ta , si ca iti pare rau ca nu mai ai psd , da-i dovada de nesimtire, si ce am zis rau in , sa nu iti dee nici un warn , sau nici nu raspunzi la pm .. ? Arata-mi si mie lucrarile tale .. Edited January 28, 2011 by mazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Asteptati decizia unui Designer .. nu mai postati aiurea totusi. ps : allx ai 15minute sa o schimbi sau pune copyright .. daca voiai o semnatura frumoasa faceai cerere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 in plus , daca ma ruga frumos , io dadeam cadou , o faceam gift .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Am schimbat-o . Topic closed . La revedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazz Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) nu ma la's , nu ai recunoscut din prima , n-ai decat sa primesti consecintele , din partea mea sa primesti si permanent .. daca nu o sa ii dati macar 5 zile pauza , multi designeri o sa zica ca nu respectati drepturi de autor , adica vin eu , cand ma apuc de photoshop , sa iau lucrarea lu' unu care so chinuit sa invete photoshop 4, 5 ani , si eu io iau .. pai scuze frate , vin la el si zic , da sti ca e a mea , numa ca nu m-ai am psd , tu ai facut rip , pacat ca nu mai am psd .. eu zic sa va scapati de el .. multi o sa se fereasca de voi daca nu luati atitudine .. as ruga un administrator sa imi dee id-ul lui prin pm , sa stiu daca e si pe forumul meu . Edited January 28, 2011 by mazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) mazz -warn up pentru nerespectarea regulamentului si limbaj. aLLx - suspend 5 zile pentru purtarea unei semnaturi ce nu-ti apartine, din moment ce nu si-a insusit lucrarea 100%, postand-o intr-un topic de creatii. Te sfatuiesc sa-ti schimbi si semnatura actuala pentru a evita alte neplaceri. Eusebioo- o atentionare verbala. Data viitoare ai si warn up. Posturi aiurea. Krayzie - warn up pentru publicitate. Closed. Edited January 28, 2011 by Stepf Richter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts