Jump to content

mazz vs aLLx

Guest mazz
 Share

Recommended Posts

Numele meu :mazz

Numele celui provocat :aLLx

Tema luptei :RIP

Dimensiuni ( maximă / minimă ):alea din care ai ripat lucrarea mea

Deadline time posting : free

a mea lucrare black_by_manu00097-d387mm5.png

Ba frate tu stii ce vorbesti?=))

Doamne maica domnului cica pacat ca nu mai am PSD..

Iti dau pagina de devianart sa vezi acui e lucrarea asta?..

Tu ai facut RIP clar si sa stii ca eu i-am zis lu Mazz si daca are un post ce?iti arat siteuri unde aceasta lucrare este postata de catre mazz si asta o pot sustine peste 100 de oameni ;)

Si nu e prima data cand vad ca ai la semnatura siguri care imi sunt cunoscute,dar noroc ca de data asta il stiam pe creator ;)

A facut chiar si tutorial dupa aceasta semnatura si parca a postat si un Pack cu psd'ul asta,dar nu mai stiu sigur asta..

Ai grija tu si nu mai cere Warn up ca oricum o sa cer eu ;)

Edited by Eusebioo

Nu e mare problema.

A ajuns PSD in pc la mazz...l-a pierdut aLLx :-J

Ce atata zarva...

Nu e RIP...e lucrare furata de la mazz , nu?

/:)

Asa...sa fim seriosi.

Ca sa nu fi fost rip trebuia ca aLLx sa aiba la semnatura Copyright C maZz...sau ceva de genul.

Dar cum nu e...si mai zice ca nu mai are nici PSD-ul...

E groasa. @-)

ba , allx nu te cunosc , n-am nimic cu tine , dar esti un mare nesimtit .. sa sti , ma asteptam sa imi ceri iertare , te iertam , sincer , da deja cand insinuezi ca e lucrarea ta , ori suntem frati gemeni si nu stiu eu , ori ma iei pe la spate ca eu am facut rip

frate , uitate si in descrierea de pe tutorialul bagat de mine , scrie lucrare creata de manu00097 sau mazz acuma si mazzare

daca opresti la 00:01 , ve-i vedea ca scrie lucrare facuta de mazz ..

Edited by mazz

deci aceasta lucrare este facuta 100% de mazz, a fost postata prima data pe PUBLICITATE si pe pagina devian Art a lui mazz si din cate stiu a facut si tutorial, acest allx este un R.I.P.-er si un mincinos, nu avea cum sa faca aceasta lucrare;

Edited by Stepf Richter

si orice ar fi , nu as pune psd-u' pentru ca l-ar descarca si zice ca e psd-u' lui

ca un mic ps , de ce as ripa eu lucrarea asta .. uitativa la portofoliu meu ..

http://manu00097.deviantart.com/gallery/

eu sunt curios sa mai vad lucrari deale tale ..

va rog nu stergeti topicu , pentru ca deja am pus niste dovezi ..

in plus , cand ai facut tu lucrarea , saptamana trecuta , e facuta de cateva luni bune ..

Edited by mazz

Ma pana la urma e o tara libera port ce vreau la semnatura . Ai inteles ?

Are 3 posturi si ma provoaca la Photoshop

Pentru asta cere warn up : Tema luptei :RIP si ca posteaza AIUREA

Se posteaza asa Titlul topicului : [b-Zone Battle] <numele tau> vs. <numele celui care il provoci>.

Si creatia ta se da prin PM la un designer . Nu mai veniti voi asa mari si tari sa provocati .

Edited by aLLx

Nu vad topic de reclamatii pt rip sau in general am cautat si nu am gasit..

Si da e o tara libera,dar sunt totusi niste reguli si in primu rand chesti asta era de bun simt..si macar de recunosteai ca e a lui..

Interests:

Sa-mi vad de treaba.

cica astea's interesele tale

ba copile , daca recunosti , ca e rip , eu o las balta , sa nu iti dee nici un warn , nici nu raspunzi la pm ..

deja cand ai zis ca e o tara libera , si ca faci ce vrei cu semnaturile , ai dovedit ca ai facut rip

din partea mea sa imi dee si warn down nu up :) .. eu am venit doar sa mi se vada dreptul de autor .. nu ti rusine sa iti bati joc de munca altuia ?

e clar rip , staff-u, daca nu dati warn , inseamna ca comunitatati nu ii pasa de drepturile de autor , si de ce ar m-ai veni un designer aici , ghici ?

Cica ,,sa nu iti dee nici un warn , nici nu raspunzi la pm .. ,, Mi-a placut asta .Port ce vreau eu la semnatura . Cum si altii au purtat candva lucrarile mele

Cica ,,sa nu iti dee nici un warn , nici nu raspunzi la pm .. ,, Mi-a placut asta .Port ce vreau eu la semnatura . Cum si altii au purtat candva lucrarile mele

k , n-am nici o problema cu asta , chiar sunt mandru , ca iti plac lucrarile mele , da din moment ce tu zici ca e a ta , si ca iti pare rau ca nu mai ai psd , da-i dovada de nesimtire, si ce am zis rau in , sa nu iti dee nici un warn , sau nici nu raspunzi la pm .. ?

Arata-mi si mie lucrarile tale ..

Edited by mazz

nu ma la's , nu ai recunoscut din prima , n-ai decat sa primesti consecintele , din partea mea sa primesti si permanent ..

daca nu o sa ii dati macar 5 zile pauza , multi designeri o sa zica ca nu respectati drepturi de autor , adica vin eu , cand ma apuc de photoshop , sa iau lucrarea lu' unu care so chinuit sa invete photoshop 4, 5 ani , si eu io iau .. pai scuze frate , vin la el si zic , da sti ca e a mea , numa ca nu m-ai am psd , tu ai facut rip , pacat ca nu mai am psd .. eu zic sa va scapati de el .. multi o sa se fereasca de voi daca nu luati atitudine ..

as ruga un administrator sa imi dee id-ul lui prin pm , sa stiu daca e si pe forumul meu .

Edited by mazz

mazz -warn up pentru nerespectarea regulamentului si limbaj.

aLLx - suspend 5 zile pentru purtarea unei semnaturi ce nu-ti apartine, din moment ce nu si-a insusit lucrarea 100%, postand-o intr-un topic de creatii. Te sfatuiesc sa-ti schimbi si semnatura actuala pentru a evita alte neplaceri.

Eusebioo- o atentionare verbala. Data viitoare ai si warn up. Posturi aiurea.

Krayzie - warn up pentru publicitate.

Closed.

Edited by Stepf Richter

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.