Jump to content

[Bug] /lock

Ciccio

Recommended Posts

Nick-ul tau: Ciccio

Descrierea bugului: Cand scriu /lock ( la o masina inchiriata ) imi apare " Unknow Command " . Numai la rent LV mi se intampla asa....In trecut mi s-a mai intamplat odata dar dupa cateva zile mi'a mers din nou .

ScreenShot(s): http://img.b-zone.ro/images/47947949788596163228.png

http://img.b-zone.ro/images/07629277413229868109.png

Nu vreau sa vad comentarii de genul " Mi s-a intamplat si mie" , "E de la ,lag " s.a.md !

Postati numai daca stiti vreo SOLUTIE !

Am citit pe forum , ca ,, cica'' la rent nu iti mai da chei la masini , pentru ca lumea nu mai da /unrentcar , si lasa afk non stop , si blocheaza masinile ( eu asa am inteles , de pe forum )

Si eu am crezut initial ca comanda nu mai e valabila, am intrebat mai multi cu ce comanda se incuie acum, pana... am iesit din masina si n-am mai putut intra! Era incuiata!

Deci comanda /lock merge in continuare, doar ca apare in prostie Unknown command si nu-ti mai poti da seama ca ai uitat-o descuiata... decat dupa ce ti-o fura cineva!

E BUG si sper sa se rezolve, e foarte enervant la masinile de rent unde mereu au key mai multi si ti-o descuie altul, eu dadeam /lock din mers din cand in cand ca sa verific si acum nu-mi apare daca o incui sau o descui. Trebuie sa ma dau jos s-o incerc manual.

Funiest are dreptate, comand /lock la masinile " rent " a fost scoasa, intru cat, dupa utilizarea masinii, clientii nu foloseau /unrentcar , ceea ce ducea la o pierdere financiara majora. De aici, s-a decis ca ar fi mai bine sa nu se mai dea key pentru ele.

@Zanu: Cum să nu mai aibe chei?Şi la mine apare unknown command , dar când scriu lock mă dau jos şi când apăs pe f nu mai merge să urc , scriu din nou lock şi merge să mă urc..apare acolo unknown command , dar tot merge.Nu mai vorbiţi prostii..

Ps:La mine aşa e =.O

Nu sunt sigur de raspunsul meu dar in fine , incearca daca ai masina personala sau daca nu sa dai /switchkey, poate asa merge. Eu asa tin minte ca mi-am laut odata masina de la rent si cand am dat /lock mi-a deschiso pe cea personala.

Funiest are dreptate, comand /lock la masinile " rent " a fost scoasa, intru cat, dupa utilizarea masinii, clientii nu foloseau /unrentcar , ceea ce ducea la o pierdere financiara majora. De aici, s-a decis ca ar fi mai bine sa nu se mai dea key pentru ele.

Ok,am inteles...dar tot nu inteleg de ce s-a scos comanda ,adica ce rost mai are o masina de la rent daca ti'o poate fura oricine ...:-??

@Darksweet - am dat si switch dar tot nu-mi merge ,raspunsul mi l-au dat funiest / zanu

@mmariuskox - nu te mai baga aiurea ,e a 2-a oara !

Puteti da Topic Closed !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.