Ciccio Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Nick-ul tau: Ciccio Descrierea bugului: Cand scriu /lock ( la o masina inchiriata ) imi apare " Unknow Command " . Numai la rent LV mi se intampla asa....In trecut mi s-a mai intamplat odata dar dupa cateva zile mi'a mers din nou . ScreenShot(s): http://img.b-zone.ro/images/47947949788596163228.png http://img.b-zone.ro/images/07629277413229868109.png Nu vreau sa vad comentarii de genul " Mi s-a intamplat si mie" , "E de la ,lag " s.a.md ! Postati numai daca stiti vreo SOLUTIE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 sa rezolvat acest bug nu mai apare asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 sa rezolvat acest bug nu mai apare asa! De ce te bagi aiurea ? Mie tot asa imi apare ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Am citit pe forum , ca ,, cica'' la rent nu iti mai da chei la masini , pentru ca lumea nu mai da /unrentcar , si lasa afk non stop , si blocheaza masinile ( eu asa am inteles , de pe forum ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 Posibil ,dar tot nu inteleg de ce imi apare " UNKNOWN COMMAND" ! Oricum mersi pentru raspuns . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 PaI inseamna ca CMD'ul nu este valabil... Adica a fost scos din script , sa nu mai functioneze pe masinile cu ID'urile acelea.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Future Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Si eu am crezut initial ca comanda nu mai e valabila, am intrebat mai multi cu ce comanda se incuie acum, pana... am iesit din masina si n-am mai putut intra! Era incuiata! Deci comanda /lock merge in continuare, doar ca apare in prostie Unknown command si nu-ti mai poti da seama ca ai uitat-o descuiata... decat dupa ce ti-o fura cineva! E BUG si sper sa se rezolve, e foarte enervant la masinile de rent unde mereu au key mai multi si ti-o descuie altul, eu dadeam /lock din mers din cand in cand ca sa verific si acum nu-mi apare daca o incui sau o descui. Trebuie sa ma dau jos s-o incerc manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaNuu Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Funiest are dreptate, comand /lock la masinile " rent " a fost scoasa, intru cat, dupa utilizarea masinii, clientii nu foloseau /unrentcar , ceea ce ducea la o pierdere financiara majora. De aici, s-a decis ca ar fi mai bine sa nu se mai dea key pentru ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComyGL Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 @Zanu: Cum să nu mai aibe chei?Şi la mine apare unknown command , dar când scriu lock mă dau jos şi când apăs pe f nu mai merge să urc , scriu din nou lock şi merge să mă urc..apare acolo unknown command , dar tot merge.Nu mai vorbiţi prostii.. Ps:La mine aşa e =.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSweeT Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Nu sunt sigur de raspunsul meu dar in fine , incearca daca ai masina personala sau daca nu sa dai /switchkey, poate asa merge. Eu asa tin minte ca mi-am laut odata masina de la rent si cand am dat /lock mi-a deschiso pe cea personala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 era acest bug inainte dar multumita adminilor care isi fac treaba sa scos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Funiest are dreptate, comand /lock la masinile " rent " a fost scoasa, intru cat, dupa utilizarea masinii, clientii nu foloseau /unrentcar , ceea ce ducea la o pierdere financiara majora. De aici, s-a decis ca ar fi mai bine sa nu se mai dea key pentru ele. Ok,am inteles...dar tot nu inteleg de ce s-a scos comanda ,adica ce rost mai are o masina de la rent daca ti'o poate fura oricine ... @Darksweet - am dat si switch dar tot nu-mi merge ,raspunsul mi l-au dat funiest / zanu @mmariuskox - nu te mai baga aiurea ,e a 2-a oara ! Puteti da Topic Closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.