Jump to content

Ce genuri de filme preferaţi? | What movie genres do you like?

dubliss
 Share

Recommended Posts

Genul preferat: Horror/Comedie

Motivul pentru care îmi place: Horror:Ador aceste filme deoarece te tin in suspans,au o coloana sonor care te face sa te sperii la culme,ador si efectele folosite.

Comedie: Imi plac filmele de comedie la nebunie,au actori care sunt carsmatici.Coloana sonora,actorii,povestea,replicile sunt excelente la unele filme.

Câteva exemple de filme din acest gen: Comedie:Big mama,Bad boy,Apple pie etc

Horror: Rec2,Drag me to hell,Case 39 etc.

Alte precizări: -

Genul preferat: SF / Apocaliptice (cele cu sfarsitul lumii)

Motivul pentru care îmi place: Pur si simplu sunt atras de acest gen, iubesc sa vad modul in care vad altii viitorul.

Câteva exemple de filme din acest gen: Skyline, 2012, 2012 Ice Age, Race to Witch Mountain, Abomination.

Alte precizări: Daca va place si voua acelasi gen +1 :))

Genul preferat: Actiune/Comedie

Motivul pentru care îmi place: Sunt prea frumoase.

Câteva exemple de filme din acest gen: American Pie.

Alte precizări: ---------

Nu ai minimul de 10 cuvinte la motiv, vei primi un avertisment verbal, te rog să citeşti regulile de pe prima pagină a topic-ului.

Genul preferat: Comedie

Motivul pentru care îmi place: Sunt amuzante, comice care din suparat te face fericit, si frumoase.

Câteva exemple de filme din acest gen: American Pie (1-8), Barely Legal si Home Alone si multe altele.

Alte precizări: ----

Genul preferat: Comedy | Romance

Motivul pentru care îmi place: După părerea mea, aceste filme sunt cele mai frumoase, de multe ori mi-au lăsat un sentiment plăcut şi chiar îmi doream să mai vizionez încă unul.

Câteva exemple de filme din acest gen: 50 First Dates, Just Go With It, Grown Ups, The Bounty Hunter.

Alte precizări: Nu, nu sunt gay :|

Genul preferat: Actiune

Motivul pentru care îmi place: Deaorece este un gen care te tine in suspans si mereu este ceva ,,extraordinar,,

Câteva exemple de filme din acest gen: F&Furious: 5,6

Alte precizări: Bafta

Motivul pentru care îmi place: Mereu acest gen m-a pasionat si m-a facut sa rad, sa ma simt bine si sa uit de probleme.

Câteva exemple de filme din acest gen: Ted, Beerfest, Friends with Benefits, Identify Thief

Alte precizări: Recomand acest gen si filmele de mai sus!

Motivul pentru care imi place: Pentru ca te tin in suspans, si au un final fericit.

Cateva exemple de filme de acest gen: Transporter, Fast&Furios etc

Alte precizari:

Genul preferat: Aventura, Actiune

Motivul pentru care îmi place: Mereu iti captiveaza atentia si te tin in suspans.

Câteva exemple de filme din acest gen: The Lord of the Rings, 21 Street Jumpm

Alte precizări: Va recomand filmele de mai sus.

Motivul pentru care îmi place: Imi place sa rad. Chiar si cand am o zi proasta un astfel de film ma poate inveseli. :)

Câteva exemple de filme din acest gen: Marea Mahmureala 1/2/3, Grown Ups, That`s my boy, etc ...

Alte precizări: Va recomand sa va uitati la filmele lui Adam Sandler.

Genul preferat: Aventura, Actiune

Motivul pentru care îmi place: Mereu iti captiveaza atentia si te tin in suspans.

Câteva exemple de filme din acest gen: The Lord of the Rings, 21 Street Jumpm

Alte precizări: Va recomand filmele de mai sus.

Motivul pentru care îţi place trebuie să conţină minim 10 cuvinte, te rog să ai mare grijă înainte să postezi, deja ai 2 avertismente verbale.

Genul preferat: Aciune

Motivul pentru care îmi place: Mereu mi-au placut filmele cu impuscaturi, urmariri si razboi, sunt cele mai palpitante filme.

Câteva exemple de filme din acest gen: World War Z, A Good Day to Die Hard, Machete.

Motivul pentru care îmi place: Imi plac aceste filme deoarece ma fac mereu sa rad, chiar si in cele mai grele momente te ajuta sa iti revii, imi plac in special cele romanesti

Câteva exemple de filme din acest gen: BD la munte si la mare, Pistruiatul, Operatiunea monstrul, Premiera, Actorul si salbaticii, American Pie

Genul preferat: Comedie/Actiune

Motivul pentru care îmi place: Filmele de comedie ma fac sa rad si in momente mai grele.. Sunt foarte frumoase, Alea de actiune sunt palpitante, te tin in suspans, cu curse/razboi, aceste filme iti dau adrenalina

Câteva exemple de filme din acest gen: Pistruiatul, Operatiunea monstrul, , Actorul si salbaticii, American Pie Fast and furious ,Transporter ,Mos Craciun cu Muschi, Spionul din vecini,Schimb De focuri ,Hummingbird- Legea Strazii(2013)

Alte precizări: Atat.. Va recomand daca doriti filmele :D Sunt frumoase ,mie imi plac.

Genul preferat: Aventură/Animaţie.

Motivul pentru care îmi place: Îmi plac aceste genuri deoarece mă reprezintă foarte mult iar finalurile sunt mereu reuşite.

Câteva exemple de filme din acest gen: Epic,Naruto,Transilvania,Bleach,Monsters University.

Genul preferat: Horror

Motivul pentru care îmi place: Filmele horror au cele mai bune efecte speciale, au o sonorizare care numai cand o auzi incepi sa tremuri, nu trebuie sa te mai uiti si la film (ma intelegeti...), dar nu toate au o poveste destul de reusita.

Câteva exemple de filme din acest gen: Ghost Ships

Stoker

Route 666

The Unborn

Motivul pentru care îmi place: Imi plac acest gen de filme. Probabil ca mi se par interesante, cu multe lucruri ciudate.

Câteva exemple de filme din acest gen: One Missed Call, Lord of Darkness, BioShock.

Genul preferat: SF,Actiune.

Motivul pentru care îmi place: Imi plac acest gen de filme,deoarece sunt foarte interesante,in genereal temele pe care sunt alcatuite aceste filme sunte gniale.

Câteva exemple de filme din acest gen: X-Men serie,Avengers,Zero DArk Thirty,Iron MAn

Motivul pentru care îmi place: Imi plac aceste filme deoarece imi place actiunea, au adrenalina, te poate tine in suspans si au aproape de fiecare data un final fericit.

Câteva exemple de filme din acest gen: Olympus Has Fallen, Transporter, Crank

Motivul pentru care îmi place: Îmi plac foarte mult filmele horror deoarece mă țin în suspans și nu stiu cum v-a arăta finalul filmului.

Câteva exemple de filme din acest gen: Evil Dead, Dark Circles, The Lord Of Salem, Room 1408, Sinister, The Ring, Wrong turn 1-5 etc.

Alte precizări: Salutare.

Genul preferat: Actiune.

Motivul pentru care îmi place: Eu sunt interesat de acest gen de film pentru ca sunt foarte bine facute si au multa intriga.

Câteva exemple de filme din acest gen: Elysium, The Heat etc.

Genul preferat: Comedy / Action

Motivul pentru care îmi place: Imi plac aceste doua genuri pentru ca imi place sa rad, iar actiune imi place pentru ca nu ma plictisesc. Daca un film contine aceste doua genuri iese perfect, ca si F&F 6, putina comedie si acolo face filmu mai bun.

Câteva exemple de filme din acest gen: "Grown Ups 2", "The Hangover", "Snatch".

Alte precizări: None.

Genul preferat: Comedy

Motivul pentru care îmi place: Imi place sa rad.

Câteva exemple de filme din acest gen: "American Pie", "The Hangover", "Home alone".

Alte precizări: nimic

Genul preferat: Comedy

Motivul pentru care îmi place: Imi place sa rad.

Câteva exemple de filme din acest gen: "American Pie", "The Hangover", "Home alone".

Alte precizări: nimic

La motivul pentru care îţi place trebuie să ai minim 10 cuvinte, vei primi un avertisment verbal, te rog data viitoare să citeşti regulile de postare în acest topic.

Genul preferat: Aciune

Motivul pentru care îmi place: Mereu mi-au placut filmele cu impuscaturi, urmariri si razboi, sunt cele mai palpitante filme.

Câteva exemple de filme din acest gen: World War Z, A Good Day to Die Hard, Machete.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.