Jump to content

In ce film ai vrea sa joci?

Nicolas
 Share

Recommended Posts

Si eu as dori sa joc in piratii din caraibe,imi place foarte mult personajul jack sparrow e tare omu deci imi place de el.Chiar mi-as doris a joc intr-un asemenea film

As vrea sa joc in Exorcizarea Emiliei Rose filmul este bazat pe fapte reale si cred ca personajele din acel film sunt puse la incercari grele prin care nu cred ca putem trece cu totii..Multi pot ceda psihic in asemenea situatii.

Vacanta in Europa ( EuroTrip)

Chiar as vrea sa ma imprietenesc cu tot felul de fete straine focoase si sa fac toate nebuniile posibile în cea mai dementa calatorie a vietii mele!

N.C.I.S - Naval Criminal Investigation Service in rolul lui Tony DiNozzo deoarece este un detectiv pus pe glume care este atras de toate fetele peste 18 ani (doar cele fierbinti).

The Godfather, toate.

Mi s-ar parea cea mai mare realizare a mea macar sa fi avut norocul sa-i vad pe actorii din acest film, apai sa ii cunosc si sa muncesc alaturi de ei..

RIP Marlon Brando ...

As vrea sa joc in: I am number Four ( daca ar exista o parte a doua, eu sa fiu number five ) si as vrea sa fac asta deoarece e un film superb si imi place ideea de a detine anumite puteri

American Pie de la primul din 1999 pana la The Book Of Love. Cred ca as vrea sa petrec macar un week-end cum petreceau ei si as vrea sa joc in el pt ca sunt niste puicute, mama mama. Deocamdata cam atat :), mai revin cand imi mai aduc aminte

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.