Jump to content

All Points Buletin

Unknown X
 Share

Recommended Posts

All Points Buletin : RELOADED

93390511660896460908.jpeg

Initial dezvoltat de Realtime Worlds , care tin sa spun ca au fost extrem de pretentiosi si au " tipat " tare si raspicat ca produsul nostru este un mare succes s-au inselat . De ce spun ca s-au inselat ? Pai foarte simplu ... jocul nu a produs deloc castiguri pentru producator din contra producatori au ramas cu un mare minus in buget dupa incheierea proiectului APB . Daca ar fi sa mai vorbesc despre testarea Closed Beta in care m-am chinuit enorm sa intru find placut impresionat din trailer-ul jocului , dupa o lunga asteptare primesc o invitatie din partea unui prieten ( Realtime nici nu s-a obosit sa trimita mail ca am fost refuzat ) . Imediat ce imi creez contul si intru in joc , sincer din nou placut impresionat , am stat circa 30-45 de minute doar sa imi creez caracterul

( look-ul si toate cele , din acest punct de vedere chiar este o capodopera ) . Bun sa trec peste asta , cum am intrat in joc " fatalitate " sa citez un autor , am fost uimit de " prostia " jocului . Asa zisele misiuni care trebuia sa le indeplinesti ca sa cresti in level erau niste " porcarii " neintegrate in tema jocului . Ca fapt divers ca sa poti juca jocul trebuia sa platesti lunar , eu unul m-am retras la ce oferea jocul nu merita sa platesc 10$ ( sau ceva de genul ) lunar pentru un joc care nu se putea compara cu SA:MP din anumite puncte de vedere .

Oricum nu cred ca am fost singurul care a avut aceasta parere , serverele jocului find inchise dupa cateva luni . Motivul , l-am specificat mai sus , jocul a produs numai minusuri in bugetul dezvoltatorilor .

Ei acum vine partea sper eu frumoasa . Drepturile jocului au fost cumparate de studioul K2 Network , cei care au dezvoltat un alte MMO-uri ( EX : 9 Dragons ) . Din cate s-au anuntat pana acum jocul va devenii un Free To Play , cu anumite Items si tot tacamul care pot fi cumparate cu o " moneda " speciala ( producatorul nu a clarificat totul insa este " crystal clear " ca jocul va fi un Free To Play insa daca vrem sa fim in top va trebuii sa cheltuim cativa banuti ) .

Bun pana acum am vorbit de partea " financiara " a jocului . Haide sa vorbesc putin de grafica , ei bine din acest punct de vedere jocul exceleaza . Avand in vedere cerintele " reduse " jocul aproape egaleaza grafica din GTA IV . Coloana sonora , isi are rostul , te face sa intri in atmosfera jocului destul de bine .

Acum eu unul sper ca noul joc APB : RELOADED sa fie un succes si sa avem un MMO care sa faca concurenta altor MMO-uri renumite si cine stie poate chiar si SA:MP-ului .

61468600011049396633.jpeg

Mari plusuri ale jocului

• Sistemul de creere a caracterului
  • Grafica stralucita
  • Coloana sonora bine realizata
  • Posibilitatea de a alege intre viata de Infractor si Politist

Cerinte minime de sistem

• Sistem de operare : Windows XP, Vista sau Windows 7
  • Procesor : Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz
  • Memorie RAM : 2 GB RAM
  • Placa video : Nvidia GeForce 7900 cu 256MB VRAM
  • HDD : 15 GB

46872897812266917654.jpeg

Trailer-ul jocului

Mereu am spus ca jocul asta are o grafica senzationala , mereu mi-am dorit sa il joc.

Dar parca au fost scoase toate serverele ...So?

Au fost inchise toate , insa drepturile jocului au fost cumparate de K2 Network care il va face un F2P .

Auzi, stii ce faci tu? Tu postezi cele mai faine jocuri, dar le postezi contra cost :(( , ar fi bine daca ai gasi unul free... si asemanator cu acesta.

Am si specificat , ca jocul a fost achizitionat de studio-ul K2 Network care il va face un F2P ( Free to Play ) adica in curand vei juca acest joc gratis !

E forate foartea taree jocu .

Lam laut si eu de pe filelsit dar nu imi merge nu am placa video buna ...

As vrea sa ma joc si eu

E un fel de SA:MP dar cu ggrafica mult mult mai buna

Bravo frumos rau

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.