Unknown X Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 All Points Buletin : RELOADED Initial dezvoltat de Realtime Worlds , care tin sa spun ca au fost extrem de pretentiosi si au " tipat " tare si raspicat ca produsul nostru este un mare succes s-au inselat . De ce spun ca s-au inselat ? Pai foarte simplu ... jocul nu a produs deloc castiguri pentru producator din contra producatori au ramas cu un mare minus in buget dupa incheierea proiectului APB . Daca ar fi sa mai vorbesc despre testarea Closed Beta in care m-am chinuit enorm sa intru find placut impresionat din trailer-ul jocului , dupa o lunga asteptare primesc o invitatie din partea unui prieten ( Realtime nici nu s-a obosit sa trimita mail ca am fost refuzat ) . Imediat ce imi creez contul si intru in joc , sincer din nou placut impresionat , am stat circa 30-45 de minute doar sa imi creez caracterul ( look-ul si toate cele , din acest punct de vedere chiar este o capodopera ) . Bun sa trec peste asta , cum am intrat in joc " fatalitate " sa citez un autor , am fost uimit de " prostia " jocului . Asa zisele misiuni care trebuia sa le indeplinesti ca sa cresti in level erau niste " porcarii " neintegrate in tema jocului . Ca fapt divers ca sa poti juca jocul trebuia sa platesti lunar , eu unul m-am retras la ce oferea jocul nu merita sa platesc 10$ ( sau ceva de genul ) lunar pentru un joc care nu se putea compara cu SA:MP din anumite puncte de vedere . Oricum nu cred ca am fost singurul care a avut aceasta parere , serverele jocului find inchise dupa cateva luni . Motivul , l-am specificat mai sus , jocul a produs numai minusuri in bugetul dezvoltatorilor . Ei acum vine partea sper eu frumoasa . Drepturile jocului au fost cumparate de studioul K2 Network , cei care au dezvoltat un alte MMO-uri ( EX : 9 Dragons ) . Din cate s-au anuntat pana acum jocul va devenii un Free To Play , cu anumite Items si tot tacamul care pot fi cumparate cu o " moneda " speciala ( producatorul nu a clarificat totul insa este " crystal clear " ca jocul va fi un Free To Play insa daca vrem sa fim in top va trebuii sa cheltuim cativa banuti ) . Bun pana acum am vorbit de partea " financiara " a jocului . Haide sa vorbesc putin de grafica , ei bine din acest punct de vedere jocul exceleaza . Avand in vedere cerintele " reduse " jocul aproape egaleaza grafica din GTA IV . Coloana sonora , isi are rostul , te face sa intri in atmosfera jocului destul de bine . Acum eu unul sper ca noul joc APB : RELOADED sa fie un succes si sa avem un MMO care sa faca concurenta altor MMO-uri renumite si cine stie poate chiar si SA:MP-ului . Mari plusuri ale jocului Sistemul de creere a caracterului Grafica stralucita Coloana sonora bine realizata Posibilitatea de a alege intre viata de Infractor si Politist Cerinte minime de sistem Sistem de operare : Windows XP, Vista sau Windows 7 Procesor : Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz Memorie RAM : 2 GB RAM Placa video : Nvidia GeForce 7900 cu 256MB VRAM HDD : 15 GB Trailer-ul jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Jocul pare destul de bun si review-ul la fel, cerintele mi se pare ok inafara de placa video, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 MAxim de smecher , super tare , vreau sa-l joc si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSuperBoy Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Ce-l mai belea joc sper sa il pot juca si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axes Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 trebuie sa strang bani pentru jocul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Galliano Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Mereu am spus ca jocul asta are o grafica senzationala , mereu mi-am dorit sa il joc. Dar parca au fost scoase toate serverele ...So? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Mereu am spus ca jocul asta are o grafica senzationala , mereu mi-am dorit sa il joc. Dar parca au fost scoase toate serverele ...So? Au fost inchise toate , insa drepturile jocului au fost cumparate de K2 Network care il va face un F2P . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zGabi Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Interesant jocul , o sa il joc si eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axl Rose Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Ooo,frumos joc ,are o grafica excelenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForMagic Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Este super tare jocuuul e putin copiat gta dar ma rog:)) taaaaaaaaaaaaaare:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Auzi, stii ce faci tu? Tu postezi cele mai faine jocuri, dar le postezi contra cost , ar fi bine daca ai gasi unul free... si asemanator cu acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 Auzi, stii ce faci tu? Tu postezi cele mai faine jocuri, dar le postezi contra cost , ar fi bine daca ai gasi unul free... si asemanator cu acesta. Am si specificat , ca jocul a fost achizitionat de studio-ul K2 Network care il va face un F2P ( Free to Play ) adica in curand vei juca acest joc gratis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghambyt Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 E forate foartea taree jocu . Lam laut si eu de pe filelsit dar nu imi merge nu am placa video buna ... As vrea sa ma joc si eu E un fel de SA:MP dar cu ggrafica mult mult mai buna Bravo frumos rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadro Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Frumoasa grafica si e multa actiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts