Jump to content

Creatii Xbody

Odin
 Share

Recommended Posts

Pentru inceput e bine , un logo .

Dar iti spun , uitate pe tutoriale , ca altfel nu o sa inveti nimic.

NU zic ca eu sunt mare profesionist , ca nu sunt , dar tiam dat un sfat si sper sa il urmezi.

Bafta

Ala nu e logo in primu rand...

Si credeti ca e greu sa faci un text+clipping mask

La sig-uri se vede daca incepi bine,in fine

Tutoriale.

Facuta dupa lectia #3

58607724436825501222.png

http://img.b-zone.ro/images/58607724436825501222.png

Asta ii facuta dupa imaginatia mea.

09395784704197754402.png

http://img.b-zone.ro/images/09395784704197754402.png

Edited by Royce

Hmmm.. :-?

Ce sa zic..Aia de la lectia 3 e bunicica,desi mie personal nu imi place lectia.Continua sa urmezi tutoriale,vei avansa foarte repede astfel.

Cat despre ultima :-J: Nu isi are sensu',ai pus un text oribil,nu mai folosi astfel de fonturi,foloseste Arial sau nustiu Miryad PRO,altele si da-le o culoare,fara stroke,doar drop shadow,dar nu unul prea strident sa sara in ochi,asa si ai pus doua fractale in spate si dupa ai adaugat asa un val de ceata...URAT!

Parerea mea este ca trebuie sa urmaresti tutoriale si sa faci de acum siguri astfel : Daca iti place cum ti-a iesit textul si crezi ca este unul complex si prezentabil,posteaza lucrarea cu text,daca nu iti place fa un version cu text si unul fara..nu trebuie neaparat sa renunti la text.

Si va rog nu sariti cu gura pe mine ca ma cred mare Photoshoper ca el mi-a cerut parerea ;),daca vrei tutoriale bune iti pot da eu siteuri,sa nu fac reclama,sau le poti urma si pe ale mele ( id-ul de mess il ai la profil).

Edited by Eusebioo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.