Dean Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Download LINK: http://www.mediafire.com/?gic52zbn8n4etdd Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Wrong topic.srry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 foarte fain dar cam iau crash de la el & Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOuNdy Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 A mai testat cineva sa vada daca ia crash excesiv? arata bine dar daca provoaca crash nu fac nicio treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrary Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Arata super cool,bv dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axes Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 de ce are titlul weapon ? ... eu vad o poza cu skinuri ... cred ca sunt de pe LS:RP astea ... (fara nici un fel de reclama, ei sunt cei care le-au creat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 De ce spui ca e Weapon Pack daca sunt skinuri? Imi plac, dar in ce program le modifica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 De ce spui ca e Weapon Pack daca sunt skinuri? Imi plac, dar in ce program le modifica? Le pui prin img.tool sau spark.Pentru mai multe detalii check goagle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Am testat eu, cand sari in apa imi da crash. PS: doar mod-u asta il am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dean Posted February 16, 2011 Author Share Posted February 16, 2011 am avut o greseala de topic... si modurile da .. nu sunt facute de mine, dar le`am pus si eu pt voi , am observat ca se ia crash de la ele , au un bug , lam vazut care este dar nu prea ma pricep sa il modific ! dar asta nu inseamna ca la orice mod pe care vil veti baga veti lua crash, eu am foarte multe skinuri si nu am lag/probleme cu resolutia/crash`uri , ele nu trebui decat alese foarte bine si nu depe orice fel de site`uri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.