rSteam Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Creatii : http://img80.imageshack.us/g/xmassn.jpg/ Slide show - http://img80.imageshack.us/slideshow/web...xmassn.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Sun frumoase, felicitari. Tu le faci pe toate de la 0? Ma refer la acele wallpapere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rSteam Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 da/ more? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyLiCi0uS1 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Foarte bine realizate .. Tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
axes Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 am vazut wallpaperele si sunt foarte ok ... tu le realizezi de la 0, de la schita sau sunt facute din rendere/stock-uri sau mai stiu eu ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rSteam Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 background blank:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonSalvatore Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Foarte tari,keep it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Imi place cea cu EagleSync Keep working. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rSteam Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 thx more? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Am banuieli. Imi plac semnaturile, si anumite wallpaperuri de pe acolo.Mai lucreaza la text,kiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUsHtYu Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Eu am mari banuieli...ai cateva cu eagle sync care momentan nu stiu ce este si as dori sa ne spui si noua Imi poti pune si mie un print cu psd la orice lucrare vrei tu de acolo ? asa ca sa ma lamuresc si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Eu am mari banuieli...ai cateva cu eagle sync care momentan nu stiu ce este si as dori sa ne spui si noua Imi poti pune si mie un print cu psd la orice lucrare vrei tu de acolo ? asa ca sa ma lamuresc si eu Nu e treaba ta sa banuiesti sau sa il acuzi de RIP , pentru asta sunt designerii. P.S : Foarte frumoase , felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rSteam Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Eagle sync este o comunitate de gaming cunoscuta in toata lumea pt serverul de cabal und sunt mod+designer uite pusthiu sa nu mori curios app cine lucreaza in CSS / HTML putem colabora sper va astept pe id roberto.steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rSteam Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Un index facut de plictiseala si a iesit frumos http://www.2shared.com/file/4f8efSpb/B-zone.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThomB Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Frumoase creatii rSteam felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUsHtYu Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 M-am convins...scuze pentru...... Toate lucrarile erau large si aratau profi si ma miram sa vad asa ceva pe aici.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 M-am convins...scuze pentru...... Toate lucrarile erau large si aratau profi si ma miram sa vad asa ceva pe aici.... Adica ce vrei sa zici?crezi ca daca suntem comunitate de gaming nu pot exista si cativa photshoppari mai buni?doamne,scuze amice,dar tu ai venit aici si ai inceput sa provoci toti designeri la battle sa comentezi lucrari si sa te crezi mare si tare in ps,dar nu e chiar asa eu zic sa nu te mai agiti atat.. On:lucrarile arata chiar profi,felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Foarte frumoase lucrarile Vad ca esti experimentat in logo-uri Te deranjeaza daca te rog sa pui niste tutoriale ? Tutoriale pt logo-uri, pe b-zone desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Imi place index-ul. Oricine avea dubi , cand apar photoshoperi mai buni , iar o parte din noi nu ii stim , mereu apar dubii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUsHtYu Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 (edited) Adica ce vrei sa zici?crezi ca daca suntem comunitate de gaming nu pot exista si cativa photshoppari mai buni?doamne,scuze amice,dar tu ai venit aici si ai inceput sa provoci toti designeri la battle sa comentezi lucrari si sa te crezi mare si tare in ps,dar nu e chiar asa eu zic sa nu te mai agiti atat.. On:lucrarile arata chiar profi,felicitari Am provocat toti designerii la battle ? ai dreptate amice , chiar asta am facut . Cred ca un designer nu a scapat de provocarea mea As dori sa imi arati si mie toate provocarile la care am participat , ca eu vad decat 1 . La cealalta m-a provocat cineva si am uitat de ea In alta ordine de idei arata-mi si mie unde m-am dat eu mare , chiar te rog Nu ma agit , vad ca tu te agiti si spui lucruri neadevarate despre mine care ma deranjeaza . Edited February 11, 2011 by gFx pUsHtYu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarveL Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprites Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 cat de cat frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts