Jump to content

r.Steam Showcase

rSteam
 Share

Recommended Posts

Eu am mari banuieli...ai cateva cu eagle sync care momentan nu stiu ce este si as dori sa ne spui si noua

Imi poti pune si mie un print cu psd la orice lucrare vrei tu de acolo ? asa ca sa ma lamuresc si eu

Eu am mari banuieli...ai cateva cu eagle sync care momentan nu stiu ce este si as dori sa ne spui si noua

Imi poti pune si mie un print cu psd la orice lucrare vrei tu de acolo ? asa ca sa ma lamuresc si eu

Nu e treaba ta sa banuiesti sau sa il acuzi de RIP , pentru asta sunt designerii.

P.S : Foarte frumoase , felicitari !

Eagle sync este o comunitate de gaming cunoscuta in toata lumea pt serverul de cabal und sunt mod+designer

44760431388089218201.jpg

91263863593719383846.jpg

uite pusthiu sa nu mori curios app cine lucreaza in CSS / HTML putem colabora sper va astept pe id roberto.steam

M-am convins...scuze pentru......

Toate lucrarile erau large si aratau profi si ma miram sa vad asa ceva pe aici....

Adica ce vrei sa zici?crezi ca daca suntem comunitate de gaming nu pot exista si cativa photshoppari mai buni?doamne,scuze amice,dar tu ai venit aici si ai inceput sa provoci toti designeri la battle sa comentezi lucrari si sa te crezi mare si tare in ps,dar nu e chiar asa eu zic sa nu te mai agiti atat..

On:lucrarile arata chiar profi,felicitari

Adica ce vrei sa zici?crezi ca daca suntem comunitate de gaming nu pot exista si cativa photshoppari mai buni?doamne,scuze amice,dar tu ai venit aici si ai inceput sa provoci toti designeri la battle sa comentezi lucrari si sa te crezi mare si tare in ps,dar nu e chiar asa eu zic sa nu te mai agiti atat..

On:lucrarile arata chiar profi,felicitari

Am provocat toti designerii la battle ? ai dreptate amice , chiar asta am facut . Cred ca un designer nu a scapat de provocarea mea

As dori sa imi arati si mie toate provocarile la care am participat , ca eu vad decat 1 . La cealalta m-a provocat cineva si am uitat de ea

In alta ordine de idei arata-mi si mie unde m-am dat eu mare , chiar te rog

Nu ma agit , vad ca tu te agiti si spui lucruri neadevarate despre mine care ma deranjeaza .

Edited by gFx pUsHtYu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.