Jump to content

Mafia : The City of Lost Heaven

Unknown X
 Share

Recommended Posts

Mafia : The City of Lost Heaven

83730531798811572759.jpeg

Jocul este o capodopera . Poveste , grafica , coloana sonora si toate detaliile sunt piesele unui puzzle de exceptie ! Chiar de la inceput jocul surprinde placut prin atentia acordata naratiunii . Tot story-ul jocului este povestit chiar de protagonistul jocului Thomas "Tommy" Angelo . Actiunea se petrece pe parcursul mai multor ani , ceva in jurul a 10 ani . In tot acest timp Tommy creste in ochii lui Don Salieri ajutand familia tot mai mult si devenind tot mai respectat . Intr-un final dorinta sa de a se retrage il corupe sa comita o fapta care il va infuria pe Don Salieri .

Grafica jocului este exceptionala , avand in vedere anul lansarii 2002 , multe detalii sunt foarte bine conturate . Detaliile personajelor ( fata , costume , etc ) este de invidiat , o adevarata frumusete , repet avand in vedere anul lansarii . Coloana sonora este si ea foarte buna , creeand acea atmosfera specifica perioadei in care are loc actiunea .

Inca un plus il ofera ideia in care inveti cum sa spargi incuiatoarea anumitor vehicule urmand sa le aduci la garajul lui Salieri unde mecanicul acestuia va avea grija de placutele de inmatriculare si toate cele in asemenea fel incat masina sa fie legala .

Din pacate jocul nu ofera un mod MP , insa ofera un mod foarte interesant de Free Ride ( respectiv Free Ride Extreme , deblocat la incheierea story-ului ) in care iti poti alege o masina din cele deblocate in timpul story-ului si poti sa te plimbi cu ea si sa faci tot ce doresti .

Finalul jocului este unul destul de trist , Tommy este omorat de doua personaje misterioasa , cele doua personaje misterioase sunt Vito Scaletta si Joe Barbaro protagonistii partii secunde a jocului ( Mafia II ) .

18980721251957723333.jpg

Cerinte minime de sistem

• Procesor : PIII @ 500 MHz
  • Memorie RAM : 96 MB
  • Video memory : 32 MB
  • Spatiu de stocare : 1.8 GB

Trailer-ul jocului

As putea spune ca acesta serie din joc a facut cunoscuta compania Illusion, mi-a placut foarte mult Mafia 1, l-am terminat de 2 ori chiar si in prezent mai ma joc cand am probleme cu internetul, povestea jocului si detaliile sunt incredibile pentru anul 2002, nu pot sa am decat cuvinte de lauda, felicitari pentru post.

As putea spune ca acesta serie din joc a facut cunoscuta compania Illusion, mi-a placut foarte mult Mafia 1, l-am terminat de 2 ori chiar si in prezent mai ma joc cand am probleme cu internetul, povestea jocului si detaliile sunt incredibile pentru anul 2002, nu pot sa am decat cuvinte de lauda, felicitari pentru post.

Si eu l-am jucat,chiar imi place la nebunie.L-am terminat acum mult timp,am incercat sa mi-l reinstalez...Dar apar unele buguri la unele .ISO-uri . Adica,nu sunt toate piratate complet si bine.De exemplu nu poti sa te dai jos din masina.Finalul este unul chiar aiurea,il omori p-ala si na....

L-am jucat prima oara cand eram clasa a întâia , la un prieten de clasa.

M-am indragostit de acest joc , iar cand mi-am cumparat primul calculator ... prin 2003 a fost primul joc instalat si jucat de mine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.