xRiv3R Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Salut,am si eu o intrebare. S-au adaugat ochelari ,ii putem lua, dar 100.000 $ ochelarii ? Pentru ce ? Iti da puteri magice ? Arme full ? Cum 100 k fratilor pt niste ochelari ?? Puneti si voi maxim 20 k lol ... Am dreptate?Nu este prea mult 100 k ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
axes Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Economia probabil e marita ... exista persoane cu multi bani si de aceea preturile sunt asa exagerate .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThomB Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Din cauza economiei este asa si doar nu mori pt. 100k parca ar fii 100milioane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Salut,am si eu o intrebare. S-au adaugat ochelari ,ii putem lua, dar 100.000 $ ochelarii ? Pentru ce ? Iti da puteri magice ? Arme full ? Cum 100 k fratilor pt niste ochelari ?? Puneti si voi maxim 20 k lol ... Am dreptate?Nu este prea mult 100 k ? Nu te obliga nimeni sa iti iei. Daca nu vrei nu iti lua Faci si post pentru +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOuNdy Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Salut,am si eu o intrebare. S-au adaugat ochelari ,ii putem lua, dar 100.000 $ ochelarii ? Pentru ce ? Iti da puteri magice ? Arme full ? Cum 100 k fratilor pt niste ochelari ?? Puneti si voi maxim 20 k lol ... Am dreptate?Nu este prea mult 100 k ? Ochelarii nu sunt facuti sa-si ia oricine, isi cumpara cine isi permite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Intradevar este prea exagerat pretul, ar trebui sa fie 30k undeva, bine ma 100k, dar macar sa ii ai permanent, sau pe un termin de 5 zile, dar nu cum mori ii pierzi, adica ai cumparat ochelarii, si a veniti un civil codat si tea ucis si s`au dus cei 100k . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Nu-i pierzi ma. Dai /wearglasses Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 inainte sa mori dai /removeglasses si apoi /wearglasses astfel nu ii pierzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComyGL Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 inainte sa mori dai /removeglasses si apoi /wearglasses astfel nu ii pierzi. Dacă faci aşa şi mori de vreo 5 ori , mai ai ochelarii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Daca nu mori nu ii pierzi. Am murit de 5-6 ori si tot ii am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Si vrei ca toata lumea sa umble pe strada cu ochelari? Daca nu-ti convine nu cumpara. zaTzu warn up CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.