Jump to content

EVE Online


Unknown X
 Share

Recommended Posts

EVE Online

 

41492829400655811900.jpg

 

EVE Online o inventie foarte curajoasa a producatorului CCP Games , curajoasa pentru ca nu mai exista ( sau nu a existat pana la EVE ) un asemenea joc . Jocul este un MMORPG spatial in care jucatorul are de explorat cateva zeci de galaxii si o sumedenie de quest-uri foarte bine gandite . Jocul nu are o poveste dar nici nu are nevoie de una , totul se bazeaza pe putere adica cine este cel mai bun . Tin sa precizez ca navele spatiale sunt de mai multe genuri ( de lupta , pentru minerit , crucisatoare ) . Unele dintre ele sunt de o frumusete rara , in timp ce unule pot sa nu arate atat excelent dar cand nu ai ISK-uri sunt si ele foarte bune . Ca tot am zis de ISK , acest ISK este moneda jocului , mai pe scurt credite care te vor ajuta sa cumperi tot felu de nebunii ca sa devii din ce in ce mai bun . La inceput te vei infrunta cu niste pirati ( tin sa zic ca destul de usor de invins ) insa cu timpul chiar si dificultatea piratilor creste si devin o adevarata provocare pentru jucator . Navele , pe langa faptul ca arata superb , mai suporta si imbunatari . Dar aici intervin cateva probleme , sa fiu mai exact doua ( nivelul de sarcina al CPU-ului si nivelul energetic care il procura nava si de cat este nevoie sa functioneze noile upgrade-uri ) . Odata instalata o arma nivelul de utilizare al CPU-ului creste si tot atunci creste si consumul energiei electrice , totusi exista o solutie foarte utila , se pot instala CPU-uri aditionale si generatoare de energie electrica pe navele spatiale ( cat suporta si ele ) . Insa cu timpul cu cat inaintam in nivel apar noi nave mai puternice si upgrade-uri de asemenea mai puternice . Ei bine eu am tot vorbit de upgrade-uri si nu am zis ca exista un fel de nava " mama " in fiecare galaxie , in functie de aceasta nava putem gasi noi upgrade-uri si tot tacamul . In aceasta nava " mama " ne putem repara nava dupa o lupta cu un alt jucator sau cu piratii . Ca tot am mentionat de alt jucator , jocul are si suport pentru PvP care tin sa zic ca este un adevarat deliciu , cand ai ajuns sa lupti cu alti jucatori inseamna ca ai ajuns deja la un nivel ridicat , totusi un mic sfat daca luptati cu cineva nu atacati pana la epuizarea vietii deoarace cel invins va pierde nava . Jocul este foarte realist din acest punct de vedere , odata ramas fara viata nava va exploda iar tu vei aparea intr-o capsula de salvare cu care vei merge la o nava " mama " si vei incepe totul de la inceput ( depinde de cati ISK aveti in cont ) . Insa nava nu este o problema asa de mare , care o sa incepeti sa le aveti recompensa la quest-uri , problema vor fi armele si toate upgrade-urile facute pana atunci care vor fi pierdute .

Jocul nu este bazat pe sistemul normal de leveling , totul este bazat pe skill-uri care trebuie crescute cu anumite " carti " iar durata de marire a skill-ului poate ajunge chiar la ore/zile . Daca ar trebuii sa stau sa scriu toate lucrurile frumoase ale jocului ar fi nevoie de cateva zile petrecute in fata calculatorului si tot nu as termina .

 

Grafica jocului este de invidiat avand in vedere cerintele de sistem , navele sunt foarte frumos conturate de motorul grafic al jocului .

Jocul nu este un F2P ( Free To Play ) , acesta se bazeaza pe sistemul de taxa lunara . Insa cei noi veniti au la dispozitie un Trial de 14 zile , in care au acces la tot ( nu exista lucru la care sa sa primesti " You need to be a premium user to acces this ... " . EVE Online poate fi descarcat de pe site-ul oficial , gratuit . Insa ca sa putem juca dupa cele 14 zile trebuie sa achitam taxa lunara , care se invarte undeva in jurul a 30 de lei ( in functie de cursul euro ) .

 

Mai sunt organizate si campionate oficiale , in care toate lumea poate participa ( insa nu ai sa vezi un incepator ) unde toti se lupta pentru credite si suprematie . Aceste campionate sunt organizate chiar de producator si sunt afisate pe site-ul oficial al jocului , acestea sunt emise in direct si inregistrate , lupta cu lupta .

 

Cerinte minime de sistem

 

  • Sistem de operare : Windows® XP Service Pack 2 / Vista / 7
  • Procesor : Intel Pentium® sau AMD @ 1,5 Ghz
  • Memorie RAM : XP (SP2) – 1 GB / Vista – 1.5 GB
  • HDD : 6GB
  • Network : 56k modem
  • Placa Video: 64 MB cu Shader Model 2.0 Graphics ; GeForce FX ( seria 5 ) sau ATi 9500, x300
  • DirectX : DirectX® 9.0c si ultima versiune de driver la placa video

 

29716495821376057430.jpg

 

Trailer-ul jocului EVE Online Tyrannis ( ultimul Expasion )

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.