Unknown X Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 EVE Online EVE Online o inventie foarte curajoasa a producatorului CCP Games , curajoasa pentru ca nu mai exista ( sau nu a existat pana la EVE ) un asemenea joc . Jocul este un MMORPG spatial in care jucatorul are de explorat cateva zeci de galaxii si o sumedenie de quest-uri foarte bine gandite . Jocul nu are o poveste dar nici nu are nevoie de una , totul se bazeaza pe putere adica cine este cel mai bun . Tin sa precizez ca navele spatiale sunt de mai multe genuri ( de lupta , pentru minerit , crucisatoare ) . Unele dintre ele sunt de o frumusete rara , in timp ce unule pot sa nu arate atat excelent dar cand nu ai ISK-uri sunt si ele foarte bune . Ca tot am zis de ISK , acest ISK este moneda jocului , mai pe scurt credite care te vor ajuta sa cumperi tot felu de nebunii ca sa devii din ce in ce mai bun . La inceput te vei infrunta cu niste pirati ( tin sa zic ca destul de usor de invins ) insa cu timpul chiar si dificultatea piratilor creste si devin o adevarata provocare pentru jucator . Navele , pe langa faptul ca arata superb , mai suporta si imbunatari . Dar aici intervin cateva probleme , sa fiu mai exact doua ( nivelul de sarcina al CPU-ului si nivelul energetic care il procura nava si de cat este nevoie sa functioneze noile upgrade-uri ) . Odata instalata o arma nivelul de utilizare al CPU-ului creste si tot atunci creste si consumul energiei electrice , totusi exista o solutie foarte utila , se pot instala CPU-uri aditionale si generatoare de energie electrica pe navele spatiale ( cat suporta si ele ) . Insa cu timpul cu cat inaintam in nivel apar noi nave mai puternice si upgrade-uri de asemenea mai puternice . Ei bine eu am tot vorbit de upgrade-uri si nu am zis ca exista un fel de nava " mama " in fiecare galaxie , in functie de aceasta nava putem gasi noi upgrade-uri si tot tacamul . In aceasta nava " mama " ne putem repara nava dupa o lupta cu un alt jucator sau cu piratii . Ca tot am mentionat de alt jucator , jocul are si suport pentru PvP care tin sa zic ca este un adevarat deliciu , cand ai ajuns sa lupti cu alti jucatori inseamna ca ai ajuns deja la un nivel ridicat , totusi un mic sfat daca luptati cu cineva nu atacati pana la epuizarea vietii deoarace cel invins va pierde nava . Jocul este foarte realist din acest punct de vedere , odata ramas fara viata nava va exploda iar tu vei aparea intr-o capsula de salvare cu care vei merge la o nava " mama " si vei incepe totul de la inceput ( depinde de cati ISK aveti in cont ) . Insa nava nu este o problema asa de mare , care o sa incepeti sa le aveti recompensa la quest-uri , problema vor fi armele si toate upgrade-urile facute pana atunci care vor fi pierdute . Jocul nu este bazat pe sistemul normal de leveling , totul este bazat pe skill-uri care trebuie crescute cu anumite " carti " iar durata de marire a skill-ului poate ajunge chiar la ore/zile . Daca ar trebuii sa stau sa scriu toate lucrurile frumoase ale jocului ar fi nevoie de cateva zile petrecute in fata calculatorului si tot nu as termina . Grafica jocului este de invidiat avand in vedere cerintele de sistem , navele sunt foarte frumos conturate de motorul grafic al jocului . Jocul nu este un F2P ( Free To Play ) , acesta se bazeaza pe sistemul de taxa lunara . Insa cei noi veniti au la dispozitie un Trial de 14 zile , in care au acces la tot ( nu exista lucru la care sa sa primesti " You need to be a premium user to acces this ... " . EVE Online poate fi descarcat de pe site-ul oficial , gratuit . Insa ca sa putem juca dupa cele 14 zile trebuie sa achitam taxa lunara , care se invarte undeva in jurul a 30 de lei ( in functie de cursul euro ) . Mai sunt organizate si campionate oficiale , in care toate lumea poate participa ( insa nu ai sa vezi un incepator ) unde toti se lupta pentru credite si suprematie . Aceste campionate sunt organizate chiar de producator si sunt afisate pe site-ul oficial al jocului , acestea sunt emise in direct si inregistrate , lupta cu lupta . Cerinte minime de sistem Sistem de operare : Windows® XP Service Pack 2 / Vista / 7 Procesor : Intel Pentium® sau AMD @ 1,5 Ghz Memorie RAM : XP (SP2) – 1 GB / Vista – 1.5 GB HDD : 6GB Network : 56k modem Placa Video: 64 MB cu Shader Model 2.0 Graphics ; GeForce FX ( seria 5 ) sau ATi 9500, x300 DirectX : DirectX® 9.0c si ultima versiune de driver la placa video Trailer-ul jocului EVE Online Tyrannis ( ultimul Expasion ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
axes Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Pacat ca se joaca doar contra cost ... cum nu obisnuiesc sa platesc pentru un joc fiindca sunt roman regret asta dar e captivant jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zGabi Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Mda cam nasol ca e contra cost , dar merita jucat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForMagic Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Asa este ... este rau pentru romani ... cu basescu asta:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Ahh, de ce trebuie sa fie contra cost? daca nu era contra cost, cred ca nici la liceu nu mai mergeam Ma rog, grafica este super faina, si in principiu, jocurile spatiale sunt pasiunea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghambyt Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Grafica e super dar mai bun e SAMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadro Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Ador grafica, dar... ( stiti voi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvatore Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 nu prea imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 nu prea imi place Ai fost deja sanctionat , daca continui sa postezi pentru + 1 iti vor fi resetate posturile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 servere private nu se gasesc? inafara de official care e cu plata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Grafica este una excelenta ! Pacat ca trebuie sa platim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoo11 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Am level 20.Misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts