Jump to content

[B-zone BATTLE] pUsHtYu vs SpliT

pUsHtYu
 Share

Recommended Posts

Numele meu : pUsHtYu

Numele celui provocat : SpliT

Tema luptei : free

Dimensiuni ( maximă / minimă ) : 350x100 - 500x200

Deadline time posting : 2 zile ca sa nu spui ca nu ai timp :D

Amandoua lucrari sunt cam slabe.

Dar la lucrarea 1 macar si-a mai dat interesul. Puteai sa umbli mai mult la gradient mapuri si lumini.

Iar lucrarea 2 , nu stiu ce e acolo, combinatie de mai multe culori, aruncate aiurea.

Deci VOTE 1

Vote 2

1 are un contrast oribil X_X si e si LQ..nustiu ce le faci de ies asa X_X

Nici 2 nu e extrem de buna pentru ca nu prea se inteleg effectele datorita blurului ..

1. Un reder LQ si niste C4D aruncate aiurea , sa nu mai zic de text ...

2. Parca e mai bunicica.Text e ok , depth .... Dar trebuia sa faci lucrarea de o singura culoare ( sa nu pui rozu ala acolo ) ca vine foarte urat.

Vote 2

Vote 1

A folosit bine bubbles c4d la mana,a integrat renderul,imi place foarte mult lumina, nu a uitat de photo filter,gradient map etc, sus la cap trebuia sa dai cu radiera pe brushurile albastru inchis, la c4d ala de culoarea albastru deschis puteai sa ii dai hue/saturation sa il faci albastru inchis , textul nu se vede prea bine , puteai sa dai cu smudge pe el dupa clipping mask,poate iesea ceva mai frumos.

La 2 o textura are o opacitate mare, alta mai mica, iar textura albastra ( cu opacitatea mai mare ) da putina lumina , iar cea roz ( cu opacitate mai mica ) da mult mai multa lumina, imi place cum a dat cu radiera la textura roz ( daca a dat ), a fost facuta mai mult pentru a da bine la ochi. Ai mai putine greseli ca 1,dar si mai putine motive pentru a vota lucrarea.

PS: Cred ca am scris X prostii aici,nu va luati dupa mine :)) Sunt doar pareri nu sfaturi...

Edited by Haose

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.