Jump to content

The BIG San Andreas MODS PACK.

Gabiiii

Recommended Posts

The BIG SAN ANDREAS MODS PACK

Precizez ca modurile nu sunt facute de mine,dar le-am cules de pe mai multe site-uri .

La ce ajuta ele?La o claritate,o grafica mai buna,cat mai realistica,schimbarea armelor,efectelor cu unele mai bune.NU CREEAZA LAG.Si nici nu iei Crash!

Acestea se instaleaza cu usurinta cu ajutorul programului SPARK. (il aveti in arhiva)

Pack-ul contine :

Roads (strazi cu o claritate HD,de o culoare mai REALISTICA si mai frumoasa)

Effects (toate efectele sunt schimbate.nori,cerul,apa,bubuiturile,fumul,focul,etc etc)

Weapons (armele cu care poti juca pe B-zone sunt toate inlocuite cu Cele din GTA IV)

Skins (skin-urile de politisti,de F/P ,si din alte factiuni,normale,sunt inlocuite)

Spark (programul cu care le instalezi)

Orice intrebare,nelamurire,problema,sau mai stiu eu ce,o postati aici!

Propun topicul PINNED!

PostScriptum: Am decis sa fac acest topic deoarece multa lume ma roaga sa le dau modurile mele,pentru ca sunt frumoase,etc,etc.

PostScriptum2: Daca nu stiti/va e lene,downloadati fisierul,si dati-mi add (la messenger),si va ajuta prin TeamViewer.

Download.

Galerie foto

Nu luam deloc crash din cauza modurilor?

De la 18:00 ma chinui sa selectez modurile prin care nu poti lua crash (reinstall san andreas,install,reinstall,install,mi-am facut o mie de nervi) . NU ,nu iei de loc

Mda, posteaza niste ss-uri ca sa stie lumea despre ce e vorba...Oricum, a mai incercat cineva sa faca ceva de genul, dar topicul a fost inchis, deoarece, pana la urma, fiecare isi instaleaza ce mod vrea.

Se uploadeaza acum pe imageshack.Chiar nu trebuie sa ma urasti din moment ce ne-am certat ingame.Si toate topicurile care sunt facute pana acum,contin cate un mod,un skin,eu am postat UN PACK COMPLET.

Defapt .. ar trebui un topic - Moduri SAMP sau ma rog puneti voi un nume .. si postam acolo tutoriale,moduri etc :)

ON : niCE .. dar nu luati, va ingreuneaza jocul.

Are you sure?Mie nu-mi ingreuneaza deloc, si vorba aia, il folosesc de luni bune.

De la 18:00 ma chinui sa selectez modurile prin care nu poti lua crash (reinstall san andreas,install,reinstall,install,mi-am facut o mie de nervi) . NU ,nu iei de loc

Acest mod pare destul de frumos dar cred ca de la el iei multe crashuri!Pana la urma fiecare isi pune ce mod vrea asta ii parerea mea! :b-emo:

NU IEI NICIUN CRASH.

The BIG SAN ANDREAS MODS PACK

Precizez ca modurile nu sunt facute de mine,dar le-am cules de pe mai multe site-uri .

La ce ajuta ele?La o claritate,o grafica mai buna,cat mai realistica,schimbarea armelor,efectelor cu unele mai bune.NU CREEAZA LAG.Si nici nu iei Crash!

Acestea se instaleaza cu usurinta cu ajutorul programului SPARK. (il aveti in arhiva)

Pack-ul contine :

Roads (strazi cu o claritate HD,de o culoare mai REALISTICA si mai frumoasa)

Effects (toate efectele sunt schimbate.nori,cerul,apa,bubuiturile,fumul,focul,etc etc)

Weapons (armele cu care poti juca pe B-zone sunt toate inlocuite cu Cele din GTA IV)

Skins (skin-urile de politisti,de F/P ,si din alte factiuni,normale,sunt inlocuite)

Spark (programul cu care le instalezi)

Orice intrebare,nelamurire,problema,sau mai stiu eu ce,o postati aici!

Propun topicul PINNED!

PostScriptum: Am decis sa fac acest topic deoarece multa lume ma roaga sa le dau modurile mele,pentru ca sunt frumoase,etc,etc.

PostScriptum2: Daca nu stiti/va e lene,downloadati fisierul,si dati-mi add (la messenger),si va ajuta prin TeamViewer.

Download.

Galerie foto

Am o experienta in mod-uri din cate stiu Skin-urile si weapons, nu dau crash dar strazile fac lag+crash :-S ..

@Tutorial Spark:

1. Deschideţi programul

2.Apăsaţi pe file-»open-»(vă duceţi unde aţi instalat jocul)GTA SanAndreas,models,apăsaţi pe gta3 şi după , open.

3.Vă duceţi unde aţi downloadat modurile ( le dezarhivaţi , dacă le aveţi arhivate,dacă nu lăsaţi aşa ), le selectaţi pe toate cu mouseul şi ţinând click vă duceţi la programul „Spark” şi le puneţi în stânga programului.

4.Când aţi terminat , apăsaţi file-»save şi după apăsaţi pe „X”

5.Dacă a mers , apăsaţi pe add.png

6.Thx Gabi pentru packul acesta.

7.Baftă!

@Tutorial Spark:

1. Deschideţi programul

2.Apăsaţi pe file-»open-»(vă duceţi unde aţi instalat jocul)GTA SanAndreas,models,apăsaţi pe gta3 şi după , open.

3.Vă duceţi unde aţi downloadat modurile ( le dezarhivaţi , dacă le aveţi arhivate,dacă nu lăsaţi aşa ), le selectaţi pe toate cu mouseul şi ţinând click vă duceţi la programul „Spark” şi le puneţi în stânga programului.

4.Când aţi terminat , apăsaţi file-»save şi după apăsaţi pe „X”

5.Dacă a mers , apăsaţi pe add.png

6.Thx Gabi pentru packul acesta.

7.Baftă!

Nu mi-a mers.

Deci, ai - .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.