Jump to content

salut

adyy
 Share

Recommended Posts

* Nick-ul tau: adyy

* Prenume: -

* Varsta: 14

* Locatia: Italia

* Ocupatie: mapping

* Jocul(rile) preferat(e): cs 1.6,cs:s,silkroad,mu online,cabal

* Hobby-urile tale: -

* Interese: mapping,cs

* O descriere despre tine: sunt cam enervant cateodata,imi place sa vbesc mult :X

* De unde ai aflat de B-Zone Community?: pai miam facut un cont in 2009 nici nu stiam cei aia o comunitate :)) dupa 3-4 luni am intrat pe forum pe www.b-zone.ro/forum si mi sa parut cunoscut numele "b-zone" asa miam zis sa incerc contu care il fol eu de obicei si ca sa vezi a mers cand ma uit unde scrie cand a fost creat contu am vaz ca scria septembrie 2009 am ramas paf xD dupa acea am aflat cum se posteaza pe un forum,cum sal folosesti si sa faci cereri etc apoi am gasti serveru surf.b-zone.ro mia placut ff mult am luat admin si incet incet am ajuns si sa fac eu de unu singur cereri de admin,upgrade,slot etc... multumita lui snifel04 (owneru de pe surf) el ma invatat despre forum,cum sa fac posturi etc... pe scurt am aflat de la snifel de b-zone :);;)

* Alte precizari?: :b-emo: b-zone 4ever :b-emo:

Edited by adyy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.