Innebunesc Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Cum pot decupa un lucru ? De exemplu,vreau sa descupez un skin de SAMP ,si din el sa fac un logo,pe care sa scrie HipnoSee si in spatele lui sa apara DOAR Skin-ul,si sa fie translucent. Stiu totul,doar ca nu stiu,cum pot decupa SKIN-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Folosint MagicTool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Cum ? Nu merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Poti incerca cu Magic Eraser Tool sau BackGround Erase Tool. Sau cu Guma normala, stergand la zoom mare, pixel cu pixel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Folosint MagicTool Uneori intra pe stock...Nai ce sai faci Mai poti decupa si cu Lasso Tool, al 3-lea tool din bara, dai click dreapta si alegi optiunea 1 Ca sa decupezi cu asa ceva iti trebuie timp, rabdare si sa folosesti si Magic Tool sa decupezi ce ai mai mare. Lasso Tool e pt finisaje practic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innebunesc Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Uneori intra pe stock...Nai ce sai faci Mai poti decupa si cu Lasso Tool, al 3-lea tool din bara, dai click dreapta si alegi optiunea 1 Ca sa decupezi cu asa ceva iti trebuie timp, rabdare si sa folosesti si Magic Tool sa decupezi ce ai mai mare. Lasso Tool e pt finisaje practic. No chance...Ok,faza cu stersul,o stiam si eu,deci,doar p-asta o s-o practic,ca din cate vad e cel mai usor.TOPIC CLOSED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Rezolvat . Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts