Sebiche Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Nume: Sebi Varsta: 14 Ce problema ai?: Nu vad textul. O scurta descriere a situatiei: Cand intru pe cineva si scriu, nu se vede nimic la mine, din ce am scris, dar la cealalta persoana se vede. Screenshot: http://img.b-zone.ro/images/76511472097240242220.bmp Alte precizari: Va rog sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuiS Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Si eu am avut aceeasi problema reistaleazal si va aparea textul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 L-am reinstalat deja, dar tot asa e.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Meniul sus Messenger > Preferinces > Apparance > Change Font and Color > Use default > Ok > Apply > Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 (edited) Nu merge nici asa..am incercat si sa dau Click Dreapta->Select All si sa dau paste in Word/Notepad, dar nu merge..Nu e de la culoare. Pur si simplu nu apare. E ca si cum ai pune in carton alb peste un carton scris. PROBLEMA REZOLVATA! Rezolvare: Start --> Run (aici scrieti "regedit" fara " apoi tastati Enter) HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Windows --> CurrentVersion --> Internet Settings --> Zones (acest folder il stergeti! click dreapta -> delete) Puteti da T/C! Edited February 14, 2011 by Bullz007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Nu merge nici asa..am incercat si sa dau Click Dreapta->Select All si sa dau paste in Word/Notepad, dar nu merge..Nu e de la culoare. Pur si simplu nu apare. E ca si cum ai pune in carton alb peste un carton scris. PROBLEMA REZOLVATA! Rezolvare: Start --> Run (aici scrieti "regedit" fara " apoi tastati Enter) HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Windows --> CurrentVersion --> Internet Settings --> Zones (acest folder il stergeti! click dreapta -> delete) Puteti da T/C! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts