Jump to content

Problema Y!M

Sebiche
 Share

Recommended Posts

Nume: Sebi

Varsta: 14

Ce problema ai?: Nu vad textul.

O scurta descriere a situatiei: Cand intru pe cineva si scriu, nu se vede nimic la mine, din ce am scris, dar la cealalta persoana se vede.

Screenshot: http://img.b-zone.ro/images/76511472097240242220.bmp

Alte precizari: Va rog sa ma ajutati.

Nu merge nici asa..am incercat si sa dau Click Dreapta->Select All si sa dau paste in Word/Notepad, dar nu merge..Nu e de la culoare. Pur si simplu nu apare. E ca si cum ai pune in carton alb peste un carton scris.

PROBLEMA REZOLVATA!

Rezolvare: Start --> Run (aici scrieti "regedit" fara " apoi tastati Enter) HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Windows --> CurrentVersion --> Internet Settings --> Zones (acest folder il stergeti! click dreapta -> delete)

Puteti da T/C!

Edited by Bullz007

Nu merge nici asa..am incercat si sa dau Click Dreapta->Select All si sa dau paste in Word/Notepad, dar nu merge..Nu e de la culoare. Pur si simplu nu apare. E ca si cum ai pune in carton alb peste un carton scris.

PROBLEMA REZOLVATA!

Rezolvare: Start --> Run (aici scrieti "regedit" fara " apoi tastati Enter) HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Windows --> CurrentVersion --> Internet Settings --> Zones (acest folder il stergeti! click dreapta -> delete)

Puteti da T/C!

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.