dezierr Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 http://dezierrdsz.deviantart.com/#/d39j6fr http://dezierrdsz.deviantart.com/#/d38xnre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike01 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 asta ce e aici pusa de se vede e cea mai tare,dupaia vine aia cu SGIRL is dupaia ala cu hallo foarte frumoase felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 (edited) Foarte frumos,nu prea imi place textu la una La cea cu Selena Gomez smudge-u e cu setarile standard,strenght 80-90% nu? ca vreu si eu sa incerc A si inca ceva da si mie rendere-le/stock-urile pe PM,daca esti dragut sunt foarte frumoase Edited February 14, 2011 by Eusebioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
attitudE Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Se vede ca le ai cu photoshop-ul.Felicitari.Acum cauta perfectiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 la prima imi place ideea dar acel smudge in stanga jos cam strica flow-ul, la fel si acel c4d de langa personaj mai mergea intunecata lucrarea langa personaj intre acele 2 texturi la a 2-a imi place mult depth-ul si lumina, spoturile sunt lucrate foarte bine, textul imi place, dar nu prea da bine acel verde(parerea mea) la a 3-a imi palce depth-ul dar in partea dreapta este blur pe render ai putea sa-mi dai si mie renderul/stock-ul te rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 la prima nu am vrut sa iau in calcul acel concept ca caii inainte flow peste tot anumite elemente am dorit doar. pentru a nu fi preaa banala ce vrei u i le-am dat lu eusebio cereile lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Closed. Nu ai voie sa faci un topic nou pentru fiecare 1/2/3/4 craetii. Trebuie sa iti faci un portofoliu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts