Guest Georgian Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Nick-ul tau:Georgian Prenume: Marius Varsta:19 Locatia:Bucuresti/corbeanca Ocupatie:electrician/bucatar/marketing Jocul(rile) preferat(e):Counter Strike Hobby-urile tale:1.counter Strike 2 Electrician Interese: Ceva foarte frumos am fost in multe comunitati dar ma-am plictisit si am revenit in B-zone am fost .fost client O descriere despre tine: Am 19 ani joc counter Strike de la varsta de 14 ani in clasa a 9 am ramas repetent din cauza counterului am dat 15 milioane sa trec.. in sfarsit am trecut cu 2 corijentze si mam lasat de scoala din cauza counterului.. dar eu nu va sfatui sa faceti si voi ca mine tinetiva de scoala eu nu mam tinut ca nu mia placut ...trebuie sa fie si oameni "fara minte" in lumea asta viata mea este dedicata counte-rului strike si as vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete ... De unde ai aflat de B-Zone Community?:fost client cu server Alte precizari?: ...nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooLs Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Deci esti un fanatic al cs ului ? Urat asa.. Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Ha ? Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Georgian Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Deci esti un fanatic al cs ului ? Urat asa.. Welcome Sa sti ca nu sunt fanatic asa rau ex: sa sar pe primu batza in forma de pistol sa fac pac pac hed shot! dar imi place la nebunie jocul este un joc care vreau sa ajung la 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
teNde Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Bun venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Bun venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Georgian Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Cu ce caldura ma primiti imi place asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Wellcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Bun venit,las-o mai usor csu'. La batranete mai bine te uiti la nepoti cum se joaca decat sa te uiti pe net la un joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Welcome bai canter strikarure!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Georgian Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 am intrat pe cs.b-zone.ro si sunt codat e bine ne vedem acolo pe asta ma instalez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueR Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Cu ce caldura ma primiti imi place asa Se vede, fiecare cu posturile lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjiKasen89 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Bun venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNNNmL Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 O descriere despre tine: Am 19 ani joc counter Strike de la varsta de 14 ani in clasa a 9 am ramas repetent din cauza counterului am dat 15 milioane sa trec.. in sfarsit am trecut cu 2 corijentze si mam lasat de scoala din cauza counterului.. dar eu nu va sfatui sa faceti si voi ca mine tinetiva de scoala eu nu mam tinut ca nu mia placut ...trebuie sa fie si oameni "fara minte" in lumea asta viata mea este dedicata counte-rului strike si as vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete ... Doamne credeam ca nu mai exista oameni atat de ***** ... auzi tu " vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete", macar ai steam ? Si nu inteleg ideea de ce ai ramas repetent din cauza la cs ? Eu cred ca asta e un pretext ca nu te duce capu ... pff Hai salut si succes la rosal ! Poate postu asta iti deschide ochii ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cedryk Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Welcome! Nu te juca numai Cs, treci si pe la serverul de SA:MP . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happy12 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Georgian Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Doamne credeam ca nu mai exista oameni atat de ***** ... auzi tu " vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete", macar ai steam ? Si nu inteleg ideea de ce ai ramas repetent din cauza la cs ? Eu cred ca asta e un pretext ca nu te duce capu ... pff Hai salut si succes la rosal ! Poate postu asta iti deschide ochii ... mah steam am, repetent am ramas ca nu ma duceam la scoala in loc sa ma duc la scoala ma duceam la net Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOuNdy Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyshoR Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Welcome ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts