Jump to content

Va Salut cu stima

Guest Georgian
 Share

Recommended Posts

Guest Georgian

Nick-ul tau:Georgian

Prenume: Marius

Varsta:19

Locatia:Bucuresti/corbeanca

Ocupatie:electrician/bucatar/marketing

Jocul(rile) preferat(e):Counter Strike :X

Hobby-urile tale:1.counter Strike 2 Electrician

Interese: Ceva foarte frumos am fost in multe comunitati dar ma-am plictisit si am revenit in B-zone am fost .fost client

O descriere despre tine: Am 19 ani joc counter Strike de la varsta de 14 ani in clasa a 9 am ramas repetent din cauza counterului am dat 15 milioane sa trec.. in sfarsit am trecut cu 2 corijentze si mam lasat de scoala din cauza counterului.. dar eu nu va sfatui sa faceti si voi ca mine tinetiva de scoala eu nu mam tinut ca nu mia placut ...trebuie sa fie si oameni "fara minte" in lumea asta viata mea este dedicata counte-rului strike si as vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete ...

De unde ai aflat de B-Zone Community?:fost client cu server

Alte precizari?: ...nu am

Guest Georgian

Deci esti un fanatic al cs ului ? Urat asa..

Welcome

Sa sti ca nu sunt fanatic asa rau

ex:

sa sar pe primu batza in forma de pistol sa fac pac pac hed shot!

dar imi place la nebunie jocul este un joc care vreau sa ajung la 100%

O descriere despre tine: Am 19 ani joc counter Strike de la varsta de 14 ani in clasa a 9 am ramas repetent din cauza counterului am dat 15 milioane sa trec.. in sfarsit am trecut cu 2 corijentze si mam lasat de scoala din cauza counterului.. dar eu nu va sfatui sa faceti si voi ca mine tinetiva de scoala eu nu mam tinut ca nu mia placut ...trebuie sa fie si oameni "fara minte" in lumea asta viata mea este dedicata counte-rului strike si as vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete ...

Doamne credeam ca nu mai exista oameni atat de ***** ... auzi tu " vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete", macar ai steam ? :))

Si nu inteleg ideea de ce ai ramas repetent din cauza la cs ? Eu cred ca asta e un pretext ca nu te duce capu ... pff

Hai salut si succes la rosal !

Poate postu asta iti deschide ochii ...

Guest Georgian

Doamne credeam ca nu mai exista oameni atat de ***** ... auzi tu " vrea sa fac ceva frumos sa ma uit pe net la batranete si sa zic cu mandrie ala am fost eu in tinerete", macar ai steam ? :))

Si nu inteleg ideea de ce ai ramas repetent din cauza la cs ? Eu cred ca asta e un pretext ca nu te duce capu ... pff

Hai salut si succes la rosal !

Poate postu asta iti deschide ochii ...

mah steam am, repetent am ramas ca nu ma duceam la scoala in loc sa ma duc la scoala ma duceam la net

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.