Fafka Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 pff ai vopsit urat rau,verdele de la bara e fake rau si la fel si praful din spate creat de tine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 (edited) Cam urat .. Fara suparare, vopsitul chiar nu ti-a iesit. Si diferenta nu e prea mare intre original si creatie. Incearca alte feluri de creatii, cum ai facut-o pe cea de mai sus, inainte la BMW Edited March 11, 2011 by LorDyX OriGiNaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 Baieti nu am dece sa ma supar,exersez si invat mult mai mult si mai multe!! multumesc tuturor o sa revin cu ceva mai bun in cel mai scurt timp ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
senzational96 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 imi place efectu din spate care lai pus la roata dar numi place culoarea cuc are ai vopsit:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ultima mi se pare foarte reusita , mai ales praful din spate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 stock: modificata: ceva mai clean, mai draguts, in limita masinii Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 stock: modificata: bmw`ul nui cine stie modificat , dar imi place praful cum a iesit !! astept pareri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 mda..land rover'u e dragut asa... La bmw...nu vad modif. foarte mari..doar ai vopsit si ai pus fum.... Incearca sa tunnezi mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di Stephano Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Destul de frumos, gj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoLiKe Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Primele lucrari sunt cam....(multe urme de smudge unde ai scos manerele,selectii din topor,nu ai schimbat bg-ul bine)oricum in cele din urma chiar ai progresat Good Job! Ps:lasa un id de mess pe PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Cea mai buna e cea cu Land Rover-ul. Cea cu BMW E36 e ireala si destul de urat tunata. Keep doin' , o sa progresezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Interesant gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 stock: modificata: multumesc pt aprecieri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Nu avea rost sa folosesti placuta aia, ai pus un font urat si arata aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ld Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Tunning de masina,nu-i rau .. ti-a iesit chiar bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Pentru Polo am o poza in care am incercuit greselile pe care le vad tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike01 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 cele unde ai incercat sa faci efect de burnout nu ti-au iesit (nu ti-a iesit fumul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
attitudE Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Ai evoluat de cand am trecut ultima oara pe aici,dar mai trebuie lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Ai evoluat de cand am trecut ultima oara pe aici,dar mai trebuie lucrat. Paii am mai lucrat umpic , diseara ma bag sa lucrez la ceva, sa vedem ce iese ! multumesc pt. apreciere Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Stock: Modificata: Am rezolvat-o si cu aceasta mazda mx5, cu putine greseli dar o sa revin cu ceva mai bun cat de curand ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Rotile sunt blury si nu ai plasa la grile e pur si simplu negru.Daca ai nevoie de pattern cu plasa spune-mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 stock: modificata: am revenit cu ceva mai bun , in scurt timp, dar am revenit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Asta e bunicicica..chiar buna ..lucreaza la geamuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Kit-ul e facut de tine?Daca da bravo.Oricum incearca sa il aduci la aceeasi culoare cu restul masinii.Janta spate e plata pebtru ca probabil e aceeasi cu cea de pe fata. Si da mai ai de lucrat la geamuri,dar nu e vina ta,e din cauza pozei.Geamurile au cam mult noise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts